DOSARUL CANCAN! Patronul CanCan Media a fost retinut de catre procurorii DNA! Radu Budeanu va fi audiat in dosarul Elenei Udrea, insa are legaturi si cu afacerile lui Florian Walter de la Romprest

budeanu

Jurnalistul Radu Budeanu, seful CanCan Media a fost ridicat de oamenii legii. Budeanu a fost retinut si urmeaza sa fie audiat de catre DNA in dosarul Elenei Udrea.


In urma cu mai bine de o luna, oamenii legii spuneau ca Budeanu a fugit din tara inca din luna august, atunci cand a aflat ca DIICOT cerceta cazul Romprest.

Totodata, la inceputul lunii octombrie s-au efectuat perchezitii la sediile Cancan TV si Romprest, firme, cabinete de avocatura si persoane fizice scot la iveala nume grele, presonaje controversate din dosare vechi si nu numai. Ancheta DNA a dezvaluit ca in dosarul lui Radu Budeanu sunt implicati si “baietii destepti” din energie, dar si celebra Grupare Monaco.

Actionarul majoritar al Romprest ar fi si el implicat in acest dosar, potrivit acelorasi surse. Florian Walter este actionatul majoritar al firmei de salubrizare Romprest. Acesta a fost dat in urmarire internationala in 20 mai si a a fost arestat in Emiratele Arabe Unite. Anterior, se zvonea ca ar fi obtinut, in 13 iulie, drept de rezidenta in Dubai, tara cu care Romania nu are semnat un acord de extradare.

Omul de afaceri era cautat din 15 mai, dupa ce instanta a emis pe numele lui un mandat de arestare in lipsa, in urma unor alte perchezitii care au avut loc la sediul Romprest si la locuinta sa la data de 6 mai. (Vlad Enciu)

 

Leave a Reply