EXPLOZIV! Un milionar din Timisoara, citat ca martor in dosarul prostituatelor de lux de la Bucuresti! In aceasta cauza a fost audiat si Ioan Neculaie, care a explicat ca nu a platit pentru sex, ci doar a ajutat divele

mirela dumitru

Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti a dispus, recent, revocarea masurii preventive a controlului judiciar luat fata de inculpata Dumitru Mirela Alexandra, trimisa in judecata, in toamna anului trecut, alaturi de Guresoaie Diana Mirela, in dosarul 16282/302/2015, pentru savarsirea infractiunii de proxenetism. Cele doua dive sunt acuzate ca ar fi intermediat intalniri intre mai multe tinere din showbiz si diversi oameni de afaceri.


Potrivit Parchetului, din gruparea de fete plasate de cele doua matroane, ar fi facut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat intretinerea de relatii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, sumele castigate fiind in jur de 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual. Printre vedetele acestui dosar se numara Madalina Pamfile, care a recunoscut ca a incasat chiar si 2.000 de euro pentru o noapte de amor, Daniela Crudu, cu un tarif de 1.500 de euro pe “sedinta”, dar si vedeta Playboy Diana Nicoras, Simona Trasca, Raluca Podea, Ramona Popescu, Romina Gingasu, Alina Ionita, Corina Carja si altele.

Barbati importanti din politica si afaceri se numara printre clientii femeilor din dosarul de proxenetism, surse judiciare precizand ca printre clientii de lux ai prostituatelor de lux s-au numarat Puiu Popoviciu, Ioan Neculaie, Irinel Columbeanu, Horia Simu, dar si fiul lui Adriean Videanu, Andrei Valentin.

Diana-Guresoaie

 

„Pericolul social pentru ordinea publica rezulta din faptul ca inculpatele au urmarit obtinerea in modul cel mai facil a unor foloase patrimoniale (sume mari de bani, bijuterii, parfumuri, genti, telefoane mobile), fara a realiza venituri din activitati legale, avand in vedere ca niciuna dintre ele nu figurează ca avand un contract de munca, profitand de faptul ca au intrat in contact cu diferiti barbati cu o situatie materiala buna care le puteau sustine financiar astfel, in schimbul serviciilor sexuale oferite. Au sfidat astfel statul roman si ceilalti cetateni care obtin venituri din activitati licite, aducand atingere relatiilor privind convietuirea sociala, relatii care presupun procurarea mijloacelor de existenta prin munca, cu respectarea regulilor de morala privind viata sexuala a persoanei, precum si a moralitatii publice, suspectele procurandu-si mijloacele de existenta in acelasi timp si prin practicarea prostitutiei cu diversi barbati potenti financiar”, se arata in referatul de arestare redactat de procurori.

marius_cristescuIP

 

Desi pana, in prezent, nicio publicatie nu a dezvaluit faptul ca in acest dosar apare si numele unui milionar din Timisoara, aflat pe locul trei in topul celor mai ravniti burlaci din Romania, acest secret bine pazit a fost devoalat chiar de catre instanta de judecata.

“Sa nu se apropie de ceilalti participanti la comiterea infractiunilor si nici de martorii din cauza, respectiv Dima Andra Valentina, Ionita Alina, Gingasu Romina-Mirela, Vizir Andreea Crina, Neculaie Ioan, Vasile Constantin Catalin, Cristescu Valentin Marius si Marinoiu Florin Emanuel si sa nu comunice cu acestia direct sau indirect, pe nicio cale”, se precizeaza, printre altele, in incheierea de sedinta din data de 20.11.2015, cand instanta a stabilit ca masura controlului judiciar in cazul Mirelei Dumitru este temeinica si legala.

Asadar, Marius Cristescu, unul dintre actionarii holdingului Bega Grup Timisoara, va trebui sa confirme sau sa nege faptul ca divele din Bucuresti se ocupau cu plasarea prostituatelor de lux. Cum a ajuns milionarul timisorean in aceasta postura, alaturi de milionarul Ioan Neculaie – care a declarat ca nu a platit pentru sex, ci doar le-a imprumutat cu bani pe fetele care i-au trecut prin pat -, vom putea afla doar dupa ce vom lectura interesantul rechizitoriu intocmit de procurori.

De remarcat ca, prima condamnare in dosarul prostituatelor de lux s-a pronuntat in septembrie 2015. Lavinia Mariana Despina, judecata alaturi de Mirela Alexandra Dumitru si de Diana Guresoaie, a primit un an, noua luni si zece zile de inchisoare cu suspendare, sub supraveghere, pentru proxenetism.

Dovedind mult umor, magistratii au stabilit ca pe parcursul termenului de supraveghere, tanara sa munceasca in folosul comunitatii, adica sa ingrijeasca batrani, timp de 80 de zile, la Caminul pentru Persoane Varstnice din Constanta. (Gh. Ilas)

 

2 thoughts on “EXPLOZIV! Un milionar din Timisoara, citat ca martor in dosarul prostituatelor de lux de la Bucuresti! In aceasta cauza a fost audiat si Ioan Neculaie, care a explicat ca nu a platit pentru sex, ci doar a ajutat divele

Leave a Reply