MACHIAZA-TE SI DARUIESTE FEMINITATE! 10 fete diagnosticate cu cancer de la Spitalul „Louis Țurcanu” din Timisoara au primit peruci, pentru a nu resimti efectul estetic al citostaticelor! Campania de responsabilitate sociala continua! (P)

fetita1

100 de femei din companiile timisorene s-au machiat pana acum in cadrul campaniei ”Machiaza-te si daruieste feminitate”, iar 10 fete diagnosticate cu cancer de la Spitalul Louis Țurcanu din Timisoara au primit peruci. Campania continua pana la finalul lunii februarie…


Bianca are 15 ani si in vara a fost diagnosticata cu cancer. O lovitura grea atat pentru ea, cat si pentru familia ei. Abia asteapta sa iasa din spital, sa alerge in parc si sa-si vada prietenii pe care i-a lasat acasa.

Pana ajunge inapoi la Orastie, Diana este colega ei de salon si cea mai buna prietena.

La doar 16 ani, pe Diana boala a facut-o sa renunte la pasiunea ei pentru sport. Se pregatea sa mearga la competitii, insa, de cand este internata in spital, a inceput sa citeasca tot mai multe carti de psihologie si filosofie. Vrea sa stie cine este ea si incotro se indreapta.

Zi de zi, fetele se privesc in oglinda pentru a-si vedea chipul, pentru a vedea daca le-a mai crescut parul. Nu le-a crescut. Si nu sunt singurele care traiesc acest vis urat. Anual, 50 de fete din spitalul timisorean isi pierd parul pentru o perioada de aproximativ un an, din cauza tratamentelor cu citostatice.

Drumul bolii e lung si greu, iar pe chipul fetelor abia se asterne un zambet palid. Parul este atat un simbol al feminitatii, cat si un conector al organismului cu lumea exterioara, ce transmite semnale despre starea de sanatate.

fetita2

Eliza Sidorov, make-up artist la Elysees Make-up Studio din Timisoara, stie cat de important este parul pentru o femeie si mai ales pentru o adolescenta care acum isi creeaza propriile valori si repere in viata. “Sunt femeie si stiu cat de important este parul pentru a ma simti completa, ca femeie. Tocmai de aceea vreau sa le ajut pe adolescente sa-si descopere feminitatea, sa-si dea seama cat sunt de frumoase. Am facut si o sesiune de make-up pentru ele, incat sa se uite in oglinda si sa-si priveasca chipul cu drag“, ne spune Eliza

Prin campania ”Machiaza-te si daruieste feminitate” ne-am propus ca, pana la finalul campaniei, sa cumparam minim 50 peruci pentru fetele diagnosticate cu cancer de la Spitalul Louis Țurcanu din Timisoara.

Impreuna le putem darui un strop de incredere. Cum? Tu ne chemi sa-ti facem un machiaj de zi la tine la birou, iar noi ne ocupam de achizitionarea perucilor. Pretul unui machiaj este de 50 lei la biroul tau.

Te asteptam cu drag sa ne chemi la biroul tau fie telefonic la nr 0752.655.953, fie pe adresa de e-mail: office@machiajintimisoara.ro 

”Machiaza-tesi daruieste feminitate” este o campanie de responsabilitate sociala realizata de Elysees Make-up Studio in parteneriat cu Garajul de PR, Bursa de Fericire, Impact Press, Timisoreni.ro si EvenimenteBiz.ro.

 

Leave a Reply