FLAGRANT! Fondatorul trupei Parazitii, prins de procurori dupa ce a primit spaga 6.000 de euro! Banii ar fi trebuit sa ajunga la anumiti functionari din Ministerul Culturii, pentru o autorizatie de constructie

francu

Milionarul Alexandru Francu, fondatorul trupei Parazitii, a fost ridicat de procurori in urma unui flagrant de luare de mita, dupa ce a primit suma de 6.000 de euro pentru a face trafic de influenta la Ministerul Culturii. Conform unor surse judiciare, banii ar fi fost necesari pentru obtinerea avizului pe o autorizatie de constructie.


Angajati ai Directiei Generale Juridice si Patrimoniu Cultural din Ministerul Culturii sunt banuiti ca au luat mita sume de pana la 10.000 de euro, ca sa acorde avize de constructie pentru cladiri de patrimoniu.

Alexandru Francu, fondator al trupei Parazitii, a fost prins in flagrant in timp ce primea 6.000 de euro, pentru a intermedia influenta in cadrul Directiei Generale Juridice si Patrimoniu Cultural din Ministerul Culturii. Denuntator in dosar este cel care i-a dat banii.

El le-a spus anchetatorilor ca a solicitat un aviz de constructie, dar i s-au cerut bani! Nu mai putin de 10.000 de euro. Intermediatorul spagii ar fi fost chiar Alexandru Francu, care l-ar fi convins pe denuntator sa faca rost de banii in schimbul carora urma sa primeasca avizul de constructie.

Alexandru Francu este milionar in euro. Detine o vila si un apartament de lux in Capitala, o casa de vacanta in strainatate, si este posesorul a doua limuzine. De asemenea, acesta este si patronul unui hotel de fite din Bucuresti.

La mijlocul anilor 1990, Francu a infiintat, alaturi de Cheloo, trupa Parazitii. (Vlad Enciu)

Leave a Reply