IN ACTIUNE! Patrula lui Vlad Tepes a pichetat Judecatoria Ineu! “Sustinem cauza satenilor din Nadas, amenintati sa ramana pe drumuri in urma unei asa zise retrocedari, de fapt o talharie la drumul mare!”

patrulaVT

Prima actiune a Patrulei lui Vlad Țepes, organizatia paramilitara din cadrul Partidului Romania Unita, s-a desfasurat, astazi, la Judecatoria Ineu, in judetul Arad, unde campionul de K1 Daniel Ghita s-a deplasat cu luptatorii sai pentru a-i sustine pe satenii din Nadas, aflati intr-un proces prin care incearca sa-si salveze satul de la o retrocedare cu cantec.


Liderul Partidului Romania Unita, deputatul Bogdan Diaconu, a anuntat ca Patrula lui Vlad Tepes nu va permite ca un sat intreg sa fie furat de mafioti.

”Astazi de la ora 8.00, in fata Judecatoriei Ineu (Arad), a avut loc prima actiune a Patrulei Vlad Țepes: sustinerea satenilor din Nadas amenintati sa ramana pe drumuri in urma unei asa zise retrocedari, de fapt o talharie la drumul mare prin care este furat un sat intreg, iar oamenii scosi afara din casele lor! Marele campion si patriot Daniel Ghita, membru in Partidul Romania Unita si coordonator al Patrulei Vlad Tepes, este astazi la Ineu alaturi de alti membri ai Patrulei pentru a le arata satenilor din Nadas ca Romania este alaturi de ei si ca nu-i vom lasa dati afara din casele lor! Dreptate pentru romani!”.

Reamintim ca, in 2006, intr-o singura sedinta de judecata, Tribunalul Arad a retrocedat nu mai putin de 8.700 hectare de teren – adica tot satul Nadas, inclusiv terenul pe care se afla biserica si spitalul -, unei familii care a prezentat acte din care rezulta ca este mostenitoarea fostului proprietar al terenurilor, groful Iosif Grosz.

Ulterior, procurorii DNA Timisoara au descoperit ca semnaturile de pe actele prezentate instantei de catre familia Colteu au fost falsificate. Aceasta ar fi folosit un codicil pentru a completa testamentul initial al femeii care i-ar fi lăsat proprietatile. Dosarul acestei retrocedari se afla inca la DNA Timisoara, insa procurorii au pus sechestru pe toate bunurile familiei Colteu.. (Vlad Enciu)

 

Leave a Reply