DEMISIE! Politistul blogger de la Politia Brasov si-a anuntat demisia din sistem! “Nu mai vreau politie, nu mai vreau nimic! Voi, militienilor, ati reusit!”, acuza Marian Godina intr-o postare pe Facebook

godina

Singurul politist blogger din Romania, agentul Marian Godina, de la IPJ Brasov, devenit celebru pentru modul amuzant in care relata intamplarile haioase din misiunile sale in strada, a anuntat ca isi da demisia. Gestul survine la numai o zi dupa ce politistul a avut o disputa cu superiorii sai, in urma ridicarii unui permis in trafic.


”M-a sunat tata plangand, mama a fost dusa de urgenta la Spitalul judeten din Brasov si nu e bine deloc. Nu mai vreau politie, nu mai vreau nimic! Urasc Politia Brasov si toti sefii ce o conduc! Vreau ca mama mea sa fie bine! Nu ma pot calma, vreau sa imi aud mama! Voi, militienilor, ati reusit! Imi voi da azi demisia! O vreau pe mama!”, e mesajul lui Godina dem pe Facebook.

Marian Godina, politistul blogger a fost aspru mustrat de sefi, dupa ce, sustine el, nu a vrut sa incalce legea. Totul, dupa ce omul legii i-ar fi luat permisul unui apropiat al sefei de la Crucea Rosie Brasov. Scandalul a luat amploare, pentru ca directorul Crucii Rosii ameninta ca il da in judecata pe Godina.

”Am considerat ca este necesar sa fac o plangere in acest sens. Si nimic altceva. Nu m-am adresat nimanui, cerand vreun favor din partea domnului Godina, nu mi-am declinat calitatea, decat cea de la Crucea Rosie, pentru ca masina in care s-a intamplat era a Crucii Rosii, iar in acest moment ma voi adresa justitiei pentru ceea ce se intampla acum”, a declarat  directorul de la Crucea Rosie Brasov, Luana Minea.

Sefa Crucii Rosii a luat aceasta decizie, dupa ce a fost oprita in trafic de politist. Acesta a dezvaluit tot pe Facebook, cum directoarea de la Crucea Rosie Brasov i-a cerut sa nu-i ia permisul soferului care conducea masina in care se afla si ea si cum l-a amenintat ca este prietena cu sefii lui. Godina a fost apoi aspru mustrat de sefi.

“Nu te vad bine pentru ca doamna face parte si din Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica si ti-a facut reclamatie. Iti dai seama ca se va duce si la domnul chestor, pentru ca are intrare acolo”.

Pe de alta parte, Iulian Surugiu, liderul Sindicatului National al Agentilor de Politie (SNAP) a declarat ca de cand Marian Godina a inceput sa povesteasca pe Facebook ce se intampla in Politie, ”sistemul” este cu ochii pe el.

In trecut, Marian Godina a fost cenzurat de superiorii sai pentru textele indraznete pe care le publica pe Facebook.

chestor-ioan-aron

“Domnule chestor Ioan Aron, stiti ca tata a plans cand a citit capitolul asta ieri si a aflat pentru prima oara ce mi-ati facut in ziua aia? Aveti demnitatea si onoarea sa recunoasteti ca a fost exact asa cum am scris eu aici? Aveti curajul sa negati?

De ce sta echipajul ala de politie zilnic pe str. Grivitei, cand e atata nevoie de politisti in tot orasul? Locuiti cumva in zona si va place sa vedeti masina de politie acolo? De ce trebuie sa stea un politist zilnic sa va astepte cand veniti la munca si sa va salute cu mana la cascheta?

Știti ca in timp ce politistul ala va pazeste, la Biroul Tamponari se sta la coada cu orele, pentru ca e un singur lucrator? Cum ati gandit sistematizarea intersectiei Nicolae Titulescu-Diminetii? Sau de fapt, ati gandit-o vreun pic? De ce spuneati dupa ce mi-am redeschis pagina, de fata cu alti colegi, ca nu ati vrea sa fiti in pielea mea cand voi fi prins luand mita 100 de euro? Aveti de gand sa-mi inscenati ceva?”,  mai intreaba politistul pe Facebook… (V.E.)

 

One thought on “DEMISIE! Politistul blogger de la Politia Brasov si-a anuntat demisia din sistem! “Nu mai vreau politie, nu mai vreau nimic! Voi, militienilor, ati reusit!”, acuza Marian Godina intr-o postare pe Facebook

Leave a Reply