SINDROMUL GODINA! Ancheta la Politia Brasov, in urma scandalului in care a fost implicata o angajata a Crucii Rosii! Politistul blogger a anuntat ca nu mai demisioneaza

Politistul Marian Godina a anuntat ca nu-si mai da demisia, dupa ce Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a anuntat ca, in urma dezvaluirilor despre coruptia din Politia Brasov, se fac „verificari cu privire la anumite aspecte semnalate in mass-media”.


Din dispozitia Inspectorului General al Politiei Romane, chestor de politie Bogdan Despescu, o echipa din cadrul Directiei Control Intern din cadrul IGPR s-a deplasat la sediul I.P.J. Brasov pentru a efectua verificari cu privire la anumite aspecte semnalate in presa.

godina

“Nu am sa demisionez. Sunt mai bine acum cand am aflat ca mama e bine. Nu eu sunt subiectul corpului de control care a fost azi la Brasov, ci altii. Cand am scris cartea Flash-uri din sens opus mi-am propus sa schimb acest sistem si o voi face.Voi merge pana la capat!

Va multumesc ca-mi sunteti alaturi! Mai am multe de spus! Sefii mei de la Brasov au dat-o azi la intors cum au putut, nestiind ca intamplarea aceea cu doamna directoare ar fi trebuit sa fie ultima lor problema, e un caz minor. Urmeaza altul, pe care nu il vor putea intoarce nicicum, pentru ca nu obisnuiesc sa arunc vorbe aiurea, fara sa stiu ca nu pot demonstra ce zic. In plus, si colegii mei ma sustin si se bucura de ce se intampla la Brasov”, este mesajul transmis de tanarul politist. (Vlad Enciu)

 

Leave a Reply