BALANTA LUI BACHUS! Un judecator a fost prins beat la volan! Dosarul va fi instrumentat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara

judecator_baut_impact

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara vor avea de solutionat, in perioada urmatoare, un dosar interesant de conducere a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice in care este vizat un magistrat de la Tribunalul Arad.


Judecatorul Caius Lazarescu a fost depistat, luni seara, in jurul orei 19, pe strada Traian Mosoiu, din Arad, la volanul unei limuzine Volvo, dupa ce a acrosat un autoturism Ford care era parcat regulamentar.

Politistii sositi la fata locului i-au cerut sa sufle in aparatul etilotest, iar valoarea de 0,54 mg/l alcool pur in aerul expirat i-a determinat sa-l conduca pe sofer la spital pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Conducerea Tribunalului Arad a fost informata de Politie cu privire la incidentul rutier in care a fost implicat judecatorul Lazarescu si urmeaza sa dispuna masurile ce se impun.

In ultimii ani, judecatorul Caius Lazarescu, de la Sectia Penala a Tribunalului Arad, a fost implicat in mai multe scandaluri, fiind o figura cunoscuta in orasul de pe Mures. In noiembrie 2005, in timp ce se afla la o nunta intr-un hotel din Arad, un individ necunoscut i-a incendiat masina, un luxos Audi A6. Masina a fost distrusa aproape in totalitate.

La vremea respectiva s-a speculat pe seama faptului ca lumea interlopa i-a transmis un avertisment, in conditiile in care Caius Lazarescu l-a trimis dupa gratii, pentru ani buni, pe “imparatul” Utu Rohozneanu. De asemenea, in decembrie 2014, in urma unui scandal provocat in clubul Mooskea, s-a internat in spital pentru a scapa de consecintele disciplinare sau penale.

“Este un om afectat psihic grav, o spun medicii si totusi se intervine pentru el, musamalizand orice magarie de-a nebunului in halat negru. Oare serviciile au informatii despre eveniment? Si daca au, de ce nu iau masuri? Daca judeca stramb individul? Daca omoara pe cineva?”, se intreaba retoric pe forumurile de discutii de pe internet cei ce-l cunosc pe judecator.

In cazul in care va fi gasit vinovat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si trimis in judecata de procurori, Caius Lazarescu risca pana la 5 ani de inchisoare si, o data cu condamnarea, si excluderea din magistratura. (G.I.)

One thought on “BALANTA LUI BACHUS! Un judecator a fost prins beat la volan! Dosarul va fi instrumentat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara

  1. e tinut in brate de servicii, de binom, deci procurorii vor constata ca alcoolemia a iesit de la medicamentele de tuse pe care le lua judecatorul

Leave a Reply