DOSARUL PAPICI! Au inceput audierile in dosarul clasat de procurorul Lucian Papici, redeschis in prezent! Primul citat la DNA, procurorul general adjunct al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Prahova

dna

Nici nu s-a redeschis bine mega-dosarul de coruptie clasat in aprilie 2014 de procurorul timisorean Lucian Papici, ca DNA-ul a si inceput sa audieze persoane extrem de importante.


Astazi a ajuns in fata procurorilor anticoruptie nimeni altul decat procurorul general adjunct al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Prahova, Liviu Tudose, iar audierea sa pare sa aiba legatura cu dosarul “Papici” in care s-a inceput din nou urmarirea penala pentru constitutire de grup organizat, luare si dare de mita si favorizarea faptuitorului.

In acest dosar sunt vizate 13 persoane, toate cu functii de conducere in IJP Prahova si parchetele din Prahova.

Dosarul a fost inregistrat pe 9 februarie, intimati fiind fostul sef al Directiei Regionale a Finantelor Publice Ploiesti, Daniel Cristian Petre, adjunctul sau de la acea vreme, Catalin Dinu, fostul sef al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Prahova, Viorel Dosaru, actual subsecretar de stat in MAI, seful Politiei Ploiesti, Cristian Gelu Manea, fostul sef al DGA Prahova, Constantin Ispas, ofiterul BCCO Emanuel Saghel, seful Serviciului Investigatii Criminale din IJP Prahova, Nicolae Zecheru, fostul sef al DIICOT Ploiesti, Ionut Botnaru, actual sef al Parchetului de pe langa Curtea de Apel (PCA) Ploiesti, Liviu Matei, actual sef al DIICOT Ploiesti, procurorul Gheorghe Garbea, fost adjunct al sefului PCA Ploiesti, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, si fiul acestuia, deputatul PSD Vlad Cosma. (G.I.)

 

Leave a Reply