FLAGRANT! Un politist din Sannicolau Mare a refuzat mita de la un sofer prins conducand sub influenta alcoolului! Ofiterii DGA au realizat prinderea in flagrant a tanarului care a incercat coruperea politistului

mita_TM

Ofiterii DGA Timis au reusit sa retina, in urma unui flagrant, un sofer care a incercat sa mituiasca un politist pentru a-si “salva” permisul de conducere si a nu i se face dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.


Conform comunicatului IPJ Timis, marti, 22 martie a.c., ca urmare a sesizarii unui politist din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Timis privind oferirea unei sume de bani cu titlu de mita, un cetatean a fost prins in flagrant in timp ce oferea suma de 100 euro si 100 lei pentru a nu-i fi retinut permisul de conducere.

Astfel, in cursul zilei de ieri, un agent de politie din cadrul Politiei Sanicolau Mare, a depus denunt la S.J.A. Timis, prin care a sesizat faptul ca, la data de 20.03.2016, in timp ce isi desfasura activitatea de serviciu, l-a depistat in trafic pe B.F., de 23 ani, care conducea autoturismul personal, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

Cu aceasta ocazie si ulterior, B.F. i-a oferit in mod repetat politistului o suma neprecizata, pentru a nu lua masurile legale in cauza si a nu-i retine permisul de conducere.

In baza denuntului formulat, ofiterii S.J.A. Timis sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis si cu sprijinul tehnic al D.G.A – Directia Anchete – Biroul 2, au realizat prinderea in flagrant a cetateanului care a oferit si remis politistului bani in scopul precizat.

Fata de B.F. a fost inceputa urmarirea penala, fiind dispusa si punerea in miscare a actiunii penale, pentru comiterea infractiunii de dare de mita. In cauza nu au fost dispuse masuri privative de libertate. (G.I.)

Leave a Reply