DESCINDERE! Palatele tiganesti din Recas si Izvin luate cu asalt de mascati! Procurorii DIICOT au intervenit in lupta pentru putere din interiorul unui clan tiganesc, soldata cu talharii si sechestrari

Romi-Lugoj

Mai multe palate tiganesti din localitatile Recas si Izvin au fost luate cu asalt de luptatorii mascati, joi dimineata, dupa ce in zona au fost reclamate o serie de acte de violenta intre bastani pentru preluarea conducerii unui clan tiganesc.


In lupta pentru putere, un barbat a fost pradat si apoi sechestrat ore in sir de membrii clanului Posu din Izvin.

Trupele speciale ale politiei, impreuna cu procurorii DIICOT si ofiterii de la Investigatii Criminale au perchezitionat locuintelor mai multor suspecti, unde au descoperit doua sabii.

Printre scandalagiii ridicati de oamenii legii se numara noul lider al clanului Posu, care a incercat sa se impuna la conducerea familiei de romi. Suspectii l-ar fi talharit si sechestrat in portbagajul unei masini pe unul dintre membrii clanului, caruia i-au luat mai multe bijuterii din aur si l-au amenintat cu moartea.

Dupa ce a scapat de agresori, victima s-a prezentat la DIICOT, unde a povestit tot ce i s-a intamplat. In urma descinderilor de azi dimineata, 4 indivizi au fost ridicati si condusi la audieri la sediul DIICOT Timisoara. Printre ei,  Radu Ioan, zis ”Gelu” si fiul sau Radu Gelu, zis ”Geluțu”. Este vorba despre cei doi romi care si-au disputat sefia clanului.

Procurorii si politistii au inceput cercetarile pentru constituire de grup infractional organizat, talharie si sechestrare de persoane. In trecut, tiganii din clanul Posu l-au agresat chiar pe viceprimar si un medic veterinar, insa oamenii si-au retras plangerile depuse la autoritati de frica represaliilor. (M.I.)

 

Leave a Reply