DEMISIE SOC! Politica de clan mafiot in PSD, denuntata de un senator care si-a dat demisia din partid! “Suntem la cheremul unor oameni trimisi in judecata sau suspectati de coruptie”, acuza parlamentarul

savu-psd

Un senator a demisionat din PSD, dupa ce a fost certat intr-o sedinta a Biroului Permanent aferent filialei din care face parte pentru “tupeul” de a-si fi anuntat intentia de a candida pe lista Consiliului Judetean.


“Nu m-am gandit niciodata ca ar putea fi posibil ca partidul meu, in Prahova, sa fie la cheremul unor oameni trimisi in judecata sau suspectati de coruptie, care sa isi mentina functiile prin metode de intimidare si frica, iar eu sa cer voie sa exprim ceea ce gandesc… De aceea, decizia mea de a demisiona se doreste a fi un semnal de alarma, un protest daca vreti, fata de acele personaje compromise care reprezinta in continuare PSD in acest judet”, dezvaluie senatorul Daniel Savu, intr-o postare pe blogul personal.

Parlamentarul a activat timp de 18 ani in PSD, iar acum spune ca este senator independent, plenul Senatului urmand a fi informat, miercuri, cu privire la acest aspect.

“Am incercat sa atrag atentia asupra coruptiei sau a compromiterii unora dintre liderii locali din Ploiesti si din Prahova, am incercat sa lupt cu mijloace permise impotriva politicii de clan, uneori chiar de clan mafiot, am incercat sa vorbesc atunci cand multi dintre colegii mei lasau capul in jos, desi le-am spus ca n-are de ce sa le fie frica. M-am zbatut mult sa atrag atentia asupra mentalitatilor din PSD care trebuie sa se schimbe si asupra oamenilor la care partidul trebuie sa renunte, pentru simplul motiv ca mentin eticheta de coruptie si clan mafiot. Ma refer aici strict la unii dintre liderii PSD Prahova, singura organizatie pe care o cunosc in detaliu, prin natura pozitiilor pe care le-am detinut”, a scris Savu pe blog. (M.I.)

 

Leave a Reply