BISNITA! Jandarmii Gruparii Mobile Timisoara au confiscat parfumuri si telefoane contrafacute de la bisnitarii din parcarea Complexului Euro

telefoane

O patrula de jandarmi care actiona in zona Complexului Comercial EURO, din municipiul Timisoara, a depistat un barbat, D. Vasile, 31 de ani, din judetul Prahova, care oferea spre vanzare telefoane mobile susceptibile de a fi contrafacute, care la prima vedere pareau a fi reale.


Jandarmii au verificat telefoanele inscriptionate Samsung S6, dupa care prahoveanul a fost condus la sediul unitatii, unde marfa i-a fost ridicata in vederea confiscarii.

Pe numele sau au fost intocmite actele de sesizare in vederea savarsirii infractiunii de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata.

In decurs de cateva minute de la depistarea primului vanzator, in acelasi loc, jandarmii au depistat si un comerciant de parfumuri susceptibile de a fi contrafacute. Gheorghe C., 28 de ani, domiciliat in comuna Dudestii Noi, judetul Timis, oferea cu insistenta trecatorilor din parcarea Euro, sapte cutii care, sustine el „contineau parfumuri originale”. Cutiile si sticlele inscriptionate cu diferite marci de parfumuri celebre au fost ridicate in vederea confiscarii.

Si comerciantul a fost ridicat si condus la sediul unitatii de jandarmi, unde parfumurile contrafacute au fost ridicate in vederea confiscarii, pe numele timiseanului fiind intocmite actele de sesizare pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata. Dosarele vor fi predate Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara pentru solutionare. (M.I.)

 

Leave a Reply