DOLIU IN BAROU! Avocatul Mancas Ramiro Virgil a incetat din viata! A fost internat in spital in urma cu trei saptamani, in urma unei comotii cerebrale

mancas_ramiroBreasla avocatilor din Timis deplange trecerea prematura in nefiinta a distinsului coleg Mancas Ramiro Virgil, fost judecator al Curtii de Apel Timisoara, care a decedat in urma unei comotii cerebrale.


Internat in spital in urma cu trei saptamani, in stare de inconstienta, Mancas Ramiro Virgil a fost supus unei interventii chirurgicale de urgenta.

Din nefericire, leziunile traumatice produse la nivelul craniului nu au mai facut posibila salvarea de la moarte, in ciuda eforturilor deosebite facute de medici.

Mancas  Ramiro Virgil a fost doctor in Drept Penal si a profesat 26 de ani ca judecator si 17 ani ca avocat, avand si gradul universitar de conferentiar. A fost autor/coautor a 15 monografii, tratate si cursuri. A urmat stagii de pregatire/formare in centre universitare din Bonn,Viena, Luxembourg, Kassel, Madrid, Bucuresti si altele. Intre anii 1995 – 2007 a profesat ca judecator la Curtea de Apel Timisoara unde, o perioada, s-a ocupat si de relatia cu mass-media, din functia de purtator de cuvant al instantei.

Astazi, de la ora 12, a fost condus pe ultimul drum de toti cei care i-au fost aproape in timpul vietii, colegi, rude, prieteni si membrii de familie, fiind inmormantat in Timisoara, in cimitirul de pe strada Rusu Sirianu. Sincere condoleante familiei indurerate! (G.I.)

2 thoughts on “DOLIU IN BAROU! Avocatul Mancas Ramiro Virgil a incetat din viata! A fost internat in spital in urma cu trei saptamani, in urma unei comotii cerebrale

  1. Asta e știre ? Dumnezeu sa i-l odihneasca. Așteptăm de la ziar știri adevărate ca morți ii citim la renașterea pe print. Păcat de voi

  2. Despre morti numai de bine! Gicule, esti unul dintre studentii care a repetat anul din cauza domnului profesor? Dumnezeu sa-L aiba in paza!

Leave a Reply