SEF NOU LA FISC IN TIMIS! Finantistul Iana Matei Vasile a preluat functia de director executiv adjunct al Inspectiei Fiscale Timis! Acesta ii succede in functie finantistului Vasile Hurduzeu

anaf-timisoara

In plina perioada a sarbatorilor pascale, Ministerul Finantelor a operat o schimbare importanta la varful Directiei Regionale a Finantelor Publice Timisoara.


Finantistul Iana Matei Vasile a preluat functia de sef al Inspectiei Fiscale Timis, dupa ce vechiul sef, Vasile Hurduzeu, a primit alte insarcinari de serviciu.

Pentru titularizarea temporara pe aceasta functie importanta, cu rol de control al persoanelor fizice si juridice din Timis, si-a depus „candidatura” si fostul director adjunct al Finantelor timisene, Cristian Mocan, insa, din cate se pare, deocamdata, in fiscul timisean, UNPR este mai influent decat PNL.

Reamintim ca Iana Matei Vasile a mai detinut functia de  director executiv adjunct la Directia Generala a Finantelor Publice Timis in perioada mandatului lui Dumitru Popovici, alaturi de alti doi finantisti cu experienta, Aurelian Candea si Gheorghe Daia. Aceasta numire este cu delegatie, pana la organizarea unui concurs pentru ocuparea oficiala a functiei. (G.I.)

Leave a Reply