INCIDENT IN SALA DE JUDECATA! Un judecator a fost atacat de un detinut scapat de sub control! Acesta a folosit un ciob de sticla, cu care a incercat sa-l injunghie pe magistrat

judecata1

Un detinut a incercat, miercuri, sa agreseze presedintele completului de judecata, cu un ciob de sticla, in timpul unei sedinte de judecata, dupa care s-a autoflagelat, fiind transportat la spital.


Potrivit Curtii de Apel Alba Iulia, miercuri, in timp ce cativa detinuti erau condusi afara dupa o sedinta de judecata de la Judecatoria Aiud, unul dintre detinuti l-a atacat pe presedintele completului de judecata cu un ciob de sticla.

Astazi (miercuri – n.r.), la Judecatoria Aiud, in timpul desfasurarii sedintei de judecata in cadrul careia se judecau cauze penale, a avut loc un incident violent provocat de o persoana aflata in stare de detinere.

In concret, aceasta persoana a incercat sa agreseze presedintele completului de judecata, in timp ce se desfasura operatiunea de conducere a detinutilor in afara salii de judecata, cu un obiect taietor/intepator (ciob de sticla)”, arata Curtea de Apel Alba Iulia.

Dupa incercarea nereusita, detinutul s-a autoagresat cu ciobul de sticla, provocandu-si leziuni, motiv pentru care a fost imediat transportat la spital. (V.E.)

 

Leave a Reply