PE SURSE! Milionarul Ahmad Jabri Tabrizzi a pierdut o avere la “ruleta” alegerilor locale din Dumbravita! Omul de afaceri arab a mizat pe galben, desi a fost sfatuit sa aiba incredere in rosu

tabrizzi

Ecourile campaniei electorale inca mai persista in Dumbravita, cea mai bogata comuna din Romania, chiar si la o saptamana dupa anuntarea rezultatelor de la urne.


Social democratul Victor Malac a castigat inca un mandat in fruntea urbei de la marginea Timisoarei, cum era de asteptat – dupa proiectele edilitare implementate in ultimii patru ani -, desi liberalul Iulian Abalaru a tot anuntat, in campania electorala, ca “de luni, eu voi descuia usa Primariei Dumbravita, in fiecare dimineata!”.

Alegatorii n-au putut fi convinsi de retorica damboviteana a candidatului PNL, astfel ca au decis reinvestirea lui Victor Malac.

Aceasta infrangere a fost resimtita dureros nu doar la nivelul staff-ului de campanie a lui Iulian Abalaru sau la varful PNL Timis, unde presedintele Nicolae Robu astepta o figura frumoasa din partea candidatului galben-albastrui, ci si prin birourile unor oameni de afaceri din Timisoara.

Printre acestia, dupa cum ne-au dezvaluit unele surse din politica timiseana, se numara si milionarul  Ahmad Jabri Tabrizzi, supranumit si regele caselor de schimb valutar din Timisoara, care ar fi contribuit la campania electorala a lui Iulian Abalaru cu o importanta suma de bani. Ca e vorba despre 100.000 de euro, cum sustin unii cunoscatori, sau doar de 50.000 de euro, suma vehiculata intr-o discutie electorala privata, nici nu mai conteaza. Alta este problema pentru candidatul liberal.

Banii primiti sub forma de imprumut, nu de sponsorizare, vor trebui restituiti cat mai repid, intrucat esecul din alegeri a distrus planul secret urzit de Abalaru. Mai exact, in contul banilor imprumutati, milionarul Ahmad Jabri Tabrizzi ar fi trebuit improprietarit cu o parcela de teren din zestrea imobiliara a comunei, iar, in actualulul context administrativ, aceasta tranzactie postelectorala nu mai este posibila.

Mai cu seama ca, ales consilier local pe listele PNL, Iulian Abalaru a fost repartizat in comisia de sport a comunei… “Nu stiu cum se va descurca! Ieri, Ahmad Jabri Tabrizzi a fost vazut prin Dumbravita, la volanul jeep-ului sau turcoaz. Il cauta pe Abalaru, care trebuie sa-i restituie o mare suma de bani”, ne-a transmis un localnic.

Pentru a scapa de aceasta obligatie postelectorala, nu este exclus ca vicepresedintele PNL Dumbravita, Iulian Abalaru, sa publice un anunt de genul “fost candidat la Primaria Dumbravita, caut partener cu teren pentru dezvoltarea unei afaceri imobiliare”… (V.E.)

4 thoughts on “PE SURSE! Milionarul Ahmad Jabri Tabrizzi a pierdut o avere la “ruleta” alegerilor locale din Dumbravita! Omul de afaceri arab a mizat pe galben, desi a fost sfatuit sa aiba incredere in rosu

  1. Draga domnule jurnalist, ce sa facă cu suma aceea în campania electorală de tip nou? Aveți făcută conexiunea dintre creier și mâini atunci când scrieti?

  2. albanezu, daca in campanie s-ar rula doar bani albi, l-am avea in fruntea partidului si statului pe Iliescu! Intelegei? conexiunea ta e foarte buna, dar incompleta 😉

  3. Oare acest interlop pe nume Jabri ruda prin alianță cu Miut Nicușor nu poate fi dovedit a fi un impediment pentru Statul Roman de drept..sa creat prea multa importanta unor vânzători de tara și interese..dar cum spiritul național al acestei tari a apus bineînțeles ca își permite aceasta bacterie sa infecteze sistemul național..în plus mai poarta și apelativul de doctor..Un impostor acceptat de națiunea romana…rușine!!!

Leave a Reply