SOC! Antrenorul Anghel Iordanescu, amenintat cu moartea! Un suporter a sunat la 112 pentru a anunta ca vrea sa-l impuste pe selectioner

iordanescu

Infrangerea istorica suferita de Romania in meciul cu Albania si eliminarea rusinoasa de la Campionatul European de Fotbal au provocat adevarate traume printre fanii echipei nationale de fotbal.


Astfel, un suporter innebunit de suparare a sunat la 112, astazi, in jurul orei 9,40, si a anuntat ca vrea sa-i impuste pe Anghel Iordanescu si pe un alt general al Armatei Romane.

Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti l-au identificat rapid pe barbatul care a prevenit politia ca urmeaza sa atenteze la viata generalului Iordanescu si l-au dus la audieri, urmand sa se ia masurile legale care se impun.

In cazul in care politistii vor considera ca este vorba doar despre o contraventie, pot dispune sanctionarea suporterului cu amenda de la 200 la 1000 lei, insa daca fapta turbulentului va fi incadrata la infractiunea de amenintare, pedeapsa poate fi inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda. (V.E.)

 

 

Leave a Reply