ACCIDENT! Impactul dintre un BMW si o Skoda a doborat un stalp de iluminat public! Accidentul a blocat complet traficul rutier prin Dumbravita

stalp dumb

Traficul rutier la intrarea in Dumbravita a fost complet paralizat, in aceasta seara, in urma unui spectaculos accident de circulatie! Impactul dintre un BMW si o Skoda a fost atat de puternic, incat, din ricoseu, unul dintre autovehicule a lovit si doborat un stalp de iluminat public.


Potrivit martorilor oculari, accidentul s-a petrecut la intrarea in Dumbravita, pe sensul de mers spre Timisoara, la intersectia dintre strada Principala si strada Șandorfalva. Soferul autoturismului Skoda a intrat in depasire, iar in spatele sau s-a angajat in depasire triplata si un BMW, care a acrosat autoturismul Skoda. In urma impactului, Skoda a ricosat intr-un stalp de iluminat, situat pe sensul opus de mers, iar stalpul s-a rupt si a cazut pe BMW.

La locul accidentului au ajuns de urgenta echipaje de politie, pompieri si ambulanta. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, doar cu pagube materiale, ambele masini fiind serios avariate.

Traficul a fost complet blocat la intrarea in Dumbravita, in urma accidentului, iar soferii au fost dirijati sa circule pe strazile laturalnice. (M.I.)

Foto: Mihai Copandean

One thought on “ACCIDENT! Impactul dintre un BMW si o Skoda a doborat un stalp de iluminat public! Accidentul a blocat complet traficul rutier prin Dumbravita

Leave a Reply