THEMIS, IN VACANTA! Judecatorii Curtii de Apel Timisoara pleaca in vacanta! VEZI cauzele penale si civile care se mai judeca in urmatoarele doua luni

themis

Curtea de Apel Timisoara anunta ca in perioada 1 iulie – 1 septembrie 2016 se afla in vacanta judecatoreasca, fiind  perioada in care se efectueaza concediile de odihna cuvenite personalului instantelor.


In aceasta perioada vor continua sa fie solutionate cauze penale cu inculpati in care s-au luat masuri preventive; contestatii la masuri preventive; revizuire, contestatii in anulare; cereri de amanare sau de intrerupere a executarii pedepsei; contestatii la executare;  plangere impotriva solutiilor de neurmarire/netrimitere in judecata – art. 340 NCPP;  conflicte de competenta;  cereri de stramutare.

In materie civila, cele care au regim de urgenta, si anume: contestatie in anulare; comunicare informatii de interes public; exceptie de nelegalitate act administrativ; achizitii publice; refuz acordare drepturi – protectie sociala (persoane cu handicap, protectia copilului); conflictele de munca; reexaminare taxa judiciara de timbru; cerere de ajutor public judiciar; cerere reexaminare ajutor public judiciar; caile de atac declarate impotriva ordonantelor presedintiale pronuntate de tribunale; cereri de apel exercitate impotriva incheierilor de respingere  ca inadmisibil a cererilor de interventie voluntara si fortata; cauze avand ca obiect masuri de protectie speciala a minorilor prevazute de Legea nr. 272/2004; cauze avand ca obiect adoptia minorului(Legea nr. 273/2004); actiune pentru neexecutare hotarare; suspendare executare act administrativ; cereri de suspendare provizorie a executarii silite; incuviintarea executarii silite; autorizare executare silita asociatii; contestatie la executare; poprire asiguratorie; recunoastere si executare hotarare arbitrala straina; suspendare executare hotarare arbitrala; certificarea titlurilor executorii europene; opozitie la executare; cererile de suspendare a executarii provizorii; suspendare executare; alte cereri privind executarea silita; anulare incident plata; anulare licitatie; asigurare dovezi; masuri asiguratorii; autorizare convocare AGA; cautiune; cerere in anulare (OUG 119/2007); comisie rogatorie internationala; exceptie de neconstitutionalitate; ordonanta de plata; ordonanta presedintiala; somatie de plata; somatia europeana de plata; sechestru asigurator; sechestru judiciar; suspendare; suspendare hotarare A.G.A; suspendare licitatie; cererea debitorului – L85/2006 art.27 alin.5; cerere necontencioasa; concordat preventiv/mandat ad-hoc; cererea debitorului art.66 din Legea nr.85/2014; deschiderea procedurii insolventei; intrare/trecere faliment; opozitia la deschiderea procedurii insolventei; conflictele de competenta; cererile de stramutare.

Totodata, Curtea de Apel Timisoara informeaza ca serviciile cu publicul continua sa functioneze si in perioada 1 iulie – 1 septembrie 2016, insa cu program redus, astfel: Serviciul de Registratura si Arhiva, de luni pana vineri, intre orele 10 – 12. Serviciul de Relatii cu Publicul, de luni pana vineri, intre orele 10 – 12. (M.I.)

 

One thought on “THEMIS, IN VACANTA! Judecatorii Curtii de Apel Timisoara pleaca in vacanta! VEZI cauzele penale si civile care se mai judeca in urmatoarele doua luni

  1. referitor la un partaj nora noasta a divortat de fiul meu eu am contribuit cu suma de 40 de mii de euro la construirea imobilui; si judecatoria numi ea in considerare sum investta,ce mai pot face in aceasta situtie eu sunt in varsta de 78 de ani sotiea de 75 fiul meu e pensionat pe caz de boala,si nora vrea sa ne evacueze din imobil, si nu avem unde merge de oare ce neam vandut apartamentul in timisoara si am investit bani in acest imobil.

Leave a Reply