EXPLOZIV! Avocatul care a cerut sa fie euthanasiat, trimis in judecata pentru inducerea in eroare a organelor judiciare! Teofil Drugarin a pierdut „razboiul” cu procurorul George Bucurica

teofildrugarin

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara  au finalizat urmarirea penala si au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Teofil Drugarin, avocat in cadrul Baroului Bucuresti, acuzat de comiterea infractiunii de inducere in eroare a organelor judiciare in forma continuata.


In rechizitoriul intocmit in cauza, procurorii au retinut faptul ca, „in perioada 2010-2015, inculpatul Drugarin Teofil, avocat in cadrul Baroului Bucuresti, a depus in continuarea aceleiasi rezolutii infractionale, mai multe plangeri penale impotriva persoanei vatamate, desi cunostea ca faptele reclamate sunt nereale”.

In acest fel, procurorii timisoreni au inchis cazul avocatului Drugarin si lupta sa surda cu George Bucurica, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Oravita, care a facut deliciul presei avide de senzational in ultimii 5 ani.

Punctul culminant al acestui scandal a fost marcat in cursul anului 2013, cand Teofil Drugarian a inaintat Judecatoriei Oravita o cerere de incuviintare a euthanasierii personale, in caz contrar amenintand ca se va autoincendia in fata Parchetului Curtii de Apel Timis.

In motivarea cererii, Drugarin a acuzat presiunile la care era supus atat el, cat si famila sa, de catre procurorul Radu George Bucurica.

Totul a plecat, spun surse de la fata locului, odata cu arestarea fiului avocatului. Teofil Drugarin Jr. a fost cercetat si trimis in judecata, in stare de arest, de catre procurorul Radu George Bucurica, de la Parchetul Judecatoriei Oravita, pentru santaj, lipsire de libertate si talharie. Ulterior, judecatoarea Rodica Pascariu, de la Judecatoria Oravita, l-a condamnat pe fiul avocatului la 4 ani si 8 luni inchisoare. In tentativa de a-i compromite pe “calaii” fiului sau, avocatul a facut zeci de plangeri impotriva procurorului, pe care, la un moment dat, l-a atacat chiar cu o drujba.

“L-am parat de nenumarate ori la fratii lui mai mari, procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, care nu au luat nicio masura impotriva acestui monstru tortionar, escroc, alcoolic, obsedat sexual, cu alte cuvinte un om diabolic, fara frica de Dumnezeu”, a recunoscut chiar Teofil Drugarian in cererea sa privind incuviintarea euthanasierii personale.

bucurica

La randul sau, procurorul Radu Bucurica a declarat ca avocatul a declansat atacuri concertate asupra tuturor celor care au participat la anchetarea si condamnarea fiului sau.

“Nu numai eu sunt victima acestui individ. Judecatorul care a condamnat pe fiul sau in aceeasi maniera este denigrat de acest individ, cu plangeri de natura penala. Este vorba despre judecatorul Rodica Pascariu de la Judecatoria Oravita, care a pronuntat condamnare de 4 ani si 8 luni fata de fiul sau, care este in prezent in arest. Din cate imi dau eu seama este doar o incercare disperata de a fi admisa cererea de revizuire. Eu am fost procurorul de caz, iar din punctul lui de vedere sunt principalul vinovat pentru ce i s-a intamplat fiului sau. Dar, in afara de mine sunt ceilalti colegi magistrati, care la fel au intrat in vizorul reclamatiilor avocatului. Si judecatorul si procurorul si grefierul, cu totii suntem reclamati de acest individ. Este o denigrare de o maniera mizerbila, josnica la adresa mea”, a precizat procurorul.

In cazul in care va fi gasit vinovat, avocatul Teofil Drugarin Risca pana la 3 ani de inchisoare.

Reamintim ca, in urma cu cativa ani, Drugarin l-a denuntat si pe secretarul Primariei Timisoara, Ioan Cojocari, ca i-a cerut spaga pentru a-i semna cateva autorizatii de constructie. (G.I.)

Leave a Reply