INCREDIBIL! Tolea Ciumac, retinut pentru 24 de ore! Luptatorul este acuzat ca a sechestrat si violat o tanara pe care a luat-o la autostop

tolea Ciumac

Luptatorul Tolea Ciumac a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţistii ilfoveni dupa ce, vineri, ar fi sechestrat, talharit si violat o tanara in Padurea Baneasa de langa Capitala, acesta urmand sa fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventiva, a anunţat Poliţia Ilfov.


“In cursul zilei de ieri (n.r. vineri), poliţistii ilfoveniau reţinut un barbat in varsta de 42 de ani. banuit de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal, viol si talharie. La data de 15 iulie a.c., ora 16.05, o persoana de sex feminin a sesizat, prin 112, faptul ca a fost violata si talharita de un barbat de 42 de ani, intr-o padure din apropierea orasului Otopeni”, se arata intr-un comunicat remis, sambata, de Poliţia Ilfov.

Oficiali din cadrul Poliţiei Ilfov au declarat ca Tolea Ciumac ar fi luat cu masina o tanara care facea autostopul pe DN1, ar fi blocat usile autoturismului si ar fi dus-o in Padurea Baneasa. Sursele citate precizeaza ca aici femeia ar fi fost supusa la perversiuni sexuale, sub ameninţarea unui briceag. Tolea Ciumac i-ar fi luat si suma de 400 de lei din geanta, iar apoi femeia ar fi reusit sa fuga.

Dupa aceste presupuse fapte, barbatul a plecat acasa, locul unde a si fost gasit de poliţisti. Sursele citate susţin ca Tolea a recunoscut o parte din faptele petrecute.

Politistii l-au identificat pe suspect in persoana lui Anatolie Ciumac, fost vicecampion national de lupte greco-romane. „Pe numele barbatului s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de lipsire de libertate, viol si talharie, urmand sa fie prezentat in cursul zile de azi Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea, cu propunere de arestare preventiva”, arata Serviciul de Presa al IPJ Ilfov.

Anatoli Ciumac este cunoscut pentru mariajul cu nabadai pe care l-a avut cu Magda Ciumac, actuala sotie a omului de afaceri timisorean Andrei Rain, dar si pentru ca, in 2009, a intrat in platoul postului de televiziune OTV, in timpul unei emisiuni in direct si a incercat sa-l introduca intr-o pubela de gunoi pe realizatorul TV Dan Diaconescu. (V.E.)

 

Leave a Reply