CRIMA DIN CAUZA FACEBOOK! Tanara ucisa cu mai multe lovituri de cutit, la Timisoara! Procurorii timiseni l-au retinut pe criminal

crime

Un moment de gelozie criminala a intunecat mintile unui tanar din Timisoara, care si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit, dupa o discutie aprinsa pornita de la retelele de socializarea.


Convins ca partenera sa de viata flirteaza cu alti barbati pe Facebook, Suciu Ioan Cristian, 32 de ani, si-a pierdut cumpatul, a pus mana pe un cutit, cu care a macelarit-o pe tanara de nici 27 de ani. „In cursul noptii de 18.07.2016, in jurul orei 5,30,  in timp ce se afla in bucătăria locuintei sale situată in Timisoara, inculpatul i-a aplicat sotiei sale, S. Viorica-M., mai multe lovituri de cutit, in gat si in spate, lovituri in urma carora  victima a suferit multiple plagi injunghiate ce au condus imediat la decesul acesteia”, ne-a comunicat Parchetul de pe langa Tribunalul Timis.

Dupa ce si-a ucis sotia, criminalul a sunat la 112 pentru a se preda. Tragedia s-a produs in timp ce fiul celor doi soti, in varsta de 6 ani, dormea intr-o incapere alaturata.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus, la data de 18.07.2016, retinerea pe o perioada de 24 de ore a suspectului Suciu Ioan Cristian, care este acuzat de savarsirea infractiunii de violenta in familie, respectiv omor comis asupra unui membru de familie – sotia.

Acesta urmeaza sa fie prezentat judecatorului de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva. (V.E.)

 

Leave a Reply