AUTOMOBILISM! Marelui Premiul al Municipiului Timisoara – Constructim 2016, competitie sportiva care sfideaza interdictiile FRAS

SIGLA CAK TM

Caravana bolizilor de curse din Timisoara se pune in miscare, din nou, duminica, 24 iulie, dupa o pauza de doua luni, cu ocazia Marelui Premiul al Municipiului Timisoara – Constructim 2016, care urmeaza sa se desfasoare in Parcarea 700, din fata cladirii ANAF.


Aceasta competitie sportiva, bifata in calendarul anului 2016 ca etapa a V-a a Campionatului de Automobilism Timis, va cuprinde probele de auto, karting si drift, pilotii de curse avand la dispozitie un traseu de 1,2 kilometri, pe care-l vor parcurge in doua manse. In clasament, va conta timpul cel mai bun.

De altfel, transformarea parcarii administrate de Constructim intr-un circuit de automobilism, unde se vor intrece amatorii de automobilism, tradeaza faptul ca razboiul dintre Federatia Romana de Automobilism Sportiv si Automobil Clubul Roman continua la acelasi nivel, ca in urma cu doua luni, cand Grand Tour Sannicolau Mare a fost anulat chiar in dimineata startului, pe filiera Politiei Rutiere.

Marelui Premiul al Municipiului Timisoara – Constructim 2016 este organizat de Auto Club Rally Timis, in colaborare cu Constructim. (C.R.)

Leave a Reply