BREAKING NEWS! Fostul secretar al Primariei Timisoara, Ioan Cojocari, a dezvaluit la Curtea de Apel ca viza de legalitate aplicata pe contractul asocierii dintre Poli Timisoara si Marian Iancu a fost doar o "opinie personala"    Printre premiantii Societatii Timisoara din acest an se numara Augustin Lazar, Mihai Sora si Tudorel Toader, ministrul Justitiei fiind distins cu premiul ”Secera si Ciocanul”.     Avocatul Florin Kovacs a anuntat ca va face plangere penala impotriva procurorului Bobby Stroescu, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, care tergiverseaza in mod suspect ancheta din dosarul accidentului de munca de la fabrica Intercolor    Ioan Cojocari, cel mai puternic functionar public din Timisoara ultimilor 25 de ani, a anuntat ca infractorul Marian Iancu a pierdut 9 milioane de euro din asocierea cu echipa de fotbal Poli    Un batran in varsta de 70 de ani a murit, astazi, la Spitalul Judetean din Timisoara, dupa ce a fost diagnostica cu gripa de tip A     Accident rutier soldat cu 1 mort si 12 raniti, pe DN 7, intre Deva si Arad, pe raza localitatii Lipova, dupa ce un microbuz cu 16 persoane la bord s-a ciocnit violent de un tir

ANCHETA! Doi ofiteri ai Directiei de Control Intern din cadrul IGPR, in control la Politia Timis! S-a verificat legalitatea prezentei unui operator clandestin in filtrele Politiei Rutiere

boacter22

Directia de Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane a trimis la Timisoara, saptamana trecuta, o echipa de control formata din doi comisari sefi, care au verificat informatiile cuprinse intr-o sesizare ajunsa la Bucuresti pe filiera DGA.

Astfel, timp de doua zile, joi si vineri, biroul comisarului sef Traian Tataru, seful Biroului de Control Intern din cadrul Politiei Timis, s-a transformat in loc de pelerinaj pentru politistii de la Biroul Rutier, dar si pentru liderul de sindicat, comisarul sef Doinel Malcoci, care au fost audiati in legatura cu o serie de acuzatii cuprinse in petitia semnata de comisarul sef Mihaela Scornea, de la DGA Timis.

Ofiterii de la Bucuresti au fost extrem de interesati de prezenta in filtrele Politiei Rutiere Timisoara a unei persoane necunoscute, care a filmat mai multe controale efectuate in trafic, ziua si noaptea, sub acoperirea calitatii de jurnalist.

In acest sens, agentii Politiei Rutiere au fost chestionati asupra numelui ofiterului care putea da ordin ca operatorul „jurnalist” sa aiba acces in filtrele politistilor, a numarului de prezente la actiunile Politiei Rutiere, dar si a apartenentei acestuia la vreo asociatie profesionala a jurnalistilor. „Vom face adrese catre organizatiile profesionale ale jurnalistilor din Romania, pentru a afla daca persoana din filtrele politistilor face parte din aceasta breasla”, a precizat unul dintre ofiterii veniti de la Bucuresti.

De asemenea, sindicalistul Doinel Malcoci, aflat in relatii tensionate cu politistii de la Biroul Rutier, dupa ce a folosit termenul de spagari la adresa unora dintre ei, a fost chestionat asupra deselor aparitii la emisiunile postului de televiziune Europa Nova Timisoara, unde ar fi dezvaluit informatii clasificate. „Este o informatie falsa, niciodata nu am prezentat informatii clasificate la televizor! Am citat, la un moment dat, din raportul unui coleg despre o partida de tenis din curtea IPJ Timis, scris la modul pamfletar, insa la acea data hartia inca nu ajunsese la Biroul Control Intern. Deci, nu era clasificata”, i-a asigurat Malcoci pe ofiterii veniti de la Bucuresti.

Dupa finalizarea discutiilor cu persoanele mentionate in raport, inclusiv cu avocatul Florin Kovacs, care, in ianuarie 2016, a fost filmat in trafic de cameramanul clandestin, aflat intr-un filtru al Politiei Rutiere, echipa de control a plecat la Bucuresti, urmand sa redacteze un raport oficial. (G.I.)

 

4 Responses to ANCHETA! Doi ofiteri ai Directiei de Control Intern din cadrul IGPR, in control la Politia Timis! S-a verificat legalitatea prezentei unui operator clandestin in filtrele Politiei Rutiere

 1. dumitrache says:

  e clar, s-au prins si cei de la IGPR ca e ceva putred la Politia Rutiera Timisoara

 2. elvira says:

  am tot respectul pentru Domasneanu, dar s-a inhaitat cu infractori care nu-i fac cinste

 3. Ando says:

  Nepotul coanei Mirescu ag. Dragut Sorinel arestat in dosrul Moravita II tocmai cand sotul se agita sa o promoveze contabila sefa la frontiera !

 4. Marcel says:

  Foarte greu de identificat cameramanul clandestin.toata lumea stie cine este sau nu vreti sa spuneti

Leave a Reply

%d bloggers like this: