BREAKING NEWS! Procuroarea Ramona Bulcu, fostul purtator de cuvant al Parchetului General, s-a sinucis, sarind de la etajul 5 al institutiei     Sorin Susanu, seful Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Timis, a anuntat ca Piata Badea Cartan ar putea fi inchisa, din cauza conditiilor improprii de functionare     Directorul Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, a explicat - in scandalul terenul de sport transformat in parcare - ca autospecialele cu girofar nu pot fi lasate in strada, pentru că pot fi furate    Deputatul Adi Pau, copresedintele Pro Romania Timis, si-a exprimat increderea ca primarii PSD il vor ajuta in campania europarlamentarelor, in ciuda sumelor mari de la buget promise de Liviu Dragnea    O poarta improvizata ce bloca accesul spre vila in care locuieste Ionut Nasleu, pe Calea Urseni, a fost demolata, dupa sesizarea unei publicatii locale    Presedintele Klaus Iohannis a stabilit cele doua intrebari la care electoratul va trebui sa raspunda prin DA sau NU la referendumul din 26 mai

ANCHETA! Doi ofiteri ai Directiei de Control Intern din cadrul IGPR, in control la Politia Timis! S-a verificat legalitatea prezentei unui operator clandestin in filtrele Politiei Rutiere

boacter22

Directia de Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane a trimis la Timisoara, saptamana trecuta, o echipa de control formata din doi comisari sefi, care au verificat informatiile cuprinse intr-o sesizare ajunsa la Bucuresti pe filiera DGA.

Astfel, timp de doua zile, joi si vineri, biroul comisarului sef Traian Tataru, seful Biroului de Control Intern din cadrul Politiei Timis, s-a transformat in loc de pelerinaj pentru politistii de la Biroul Rutier, dar si pentru liderul de sindicat, comisarul sef Doinel Malcoci, care au fost audiati in legatura cu o serie de acuzatii cuprinse in petitia semnata de comisarul sef Mihaela Scornea, de la DGA Timis.

Ofiterii de la Bucuresti au fost extrem de interesati de prezenta in filtrele Politiei Rutiere Timisoara a unei persoane necunoscute, care a filmat mai multe controale efectuate in trafic, ziua si noaptea, sub acoperirea calitatii de jurnalist.

In acest sens, agentii Politiei Rutiere au fost chestionati asupra numelui ofiterului care putea da ordin ca operatorul „jurnalist” sa aiba acces in filtrele politistilor, a numarului de prezente la actiunile Politiei Rutiere, dar si a apartenentei acestuia la vreo asociatie profesionala a jurnalistilor. „Vom face adrese catre organizatiile profesionale ale jurnalistilor din Romania, pentru a afla daca persoana din filtrele politistilor face parte din aceasta breasla”, a precizat unul dintre ofiterii veniti de la Bucuresti.

De asemenea, sindicalistul Doinel Malcoci, aflat in relatii tensionate cu politistii de la Biroul Rutier, dupa ce a folosit termenul de spagari la adresa unora dintre ei, a fost chestionat asupra deselor aparitii la emisiunile postului de televiziune Europa Nova Timisoara, unde ar fi dezvaluit informatii clasificate. „Este o informatie falsa, niciodata nu am prezentat informatii clasificate la televizor! Am citat, la un moment dat, din raportul unui coleg despre o partida de tenis din curtea IPJ Timis, scris la modul pamfletar, insa la acea data hartia inca nu ajunsese la Biroul Control Intern. Deci, nu era clasificata”, i-a asigurat Malcoci pe ofiterii veniti de la Bucuresti.

Dupa finalizarea discutiilor cu persoanele mentionate in raport, inclusiv cu avocatul Florin Kovacs, care, in ianuarie 2016, a fost filmat in trafic de cameramanul clandestin, aflat intr-un filtru al Politiei Rutiere, echipa de control a plecat la Bucuresti, urmand sa redacteze un raport oficial. (G.I.)

 

4 Responses to ANCHETA! Doi ofiteri ai Directiei de Control Intern din cadrul IGPR, in control la Politia Timis! S-a verificat legalitatea prezentei unui operator clandestin in filtrele Politiei Rutiere

 1. dumitrache says:

  e clar, s-au prins si cei de la IGPR ca e ceva putred la Politia Rutiera Timisoara

 2. elvira says:

  am tot respectul pentru Domasneanu, dar s-a inhaitat cu infractori care nu-i fac cinste

 3. Ando says:

  Nepotul coanei Mirescu ag. Dragut Sorinel arestat in dosrul Moravita II tocmai cand sotul se agita sa o promoveze contabila sefa la frontiera !

 4. Marcel says:

  Foarte greu de identificat cameramanul clandestin.toata lumea stie cine este sau nu vreti sa spuneti

Leave a Reply

%d bloggers like this: