ALERTA IN TIMIS! Un criminal si un hot au evadat din Penitenciarul Buzias! Acestia se aflau in regim semideschis si au sarit gardul inchisorii

evadati

Doi detinuti care-si ispaseau pedepsele in Centrul de detentie Buzias au evadat, miercuri seara, de la punctul de lucru, informeaza un comunicat al Penitenciarului Timisoara. Potrivit sursei citate, unul dintre cei doi a fost condamnat la 1 an si opt luni pentru furt, iar celalalt – 7 ani, pentru omor.


“Miercuri, in jurul orei 17,00, s-a constatat ca detinutii Gavril Bogdan si Iulko Zoltan au parasit punctul de lucru din cadrul sectiei exterioare Buzias, unde prestau activitati lucrative fara supraveghere. In vederea capturarii detinutilor, au fost dispuse masuri specifice in astfel de situatii, respectiv blocarea cailor de acces pe posibile directii de deplasare, alarmarea personalului unitatii, trimiterea de urgenta a mai multor echipe de cautare formate din angajati ai Penitenciarului Timisoara, precum si cooperarea cu Inspectoratul de Politie Timis, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Timis si Politia de Frontiera”, se precizeaza in comunicat.

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care sa analizeze circumstantele care au condus la producerea evenimentului.

Cei care-i pot identifica sau care detin informatii despre evadati sunt invitati sa sune la numarul unic de urgenta 112 sau sa contacteze Penitenciarul Timisoara, la telefon 0256.20.00.30.

Gavril Bogdan, de 25 de ani, cu domiciliul in localitatea sibiana Seica Mare, are inaltimea de 1,71 m, ochi caprui, par saten inchis, constitutie atletica si purta pantalon de trening gri cu verde.

Iulko Zotlan, de 36 de ani, din comuna aradeana Peregu Mare, are inaltimea de 1,72 m, ochi albastri, par saten, constitutie atletica si tatuaje pe brate. Purta pantalon de culoare crem si tricou rosu. (Mara Ion)

 

 

Leave a Reply