SOC! Grigore Trif, liderul PRM Timis, s-a stins din viata la doar 56 de ani! Politicianul suferea de o afectiune grava, care a fost diagnosticata in urma cu cateva luni

grig trif

O veste socanta a indoliat politica banateana in plin campanie a fuziunilor si coalitiilor de conjunctura. Liderul PRM Timis, Grigore Trif, unul dintre cei mai vocali oameni politici din capitala Banatului, a decedat la Spital Municipal Timisoara, in urma unei grave afectiuni la coapsa piciorului drept.


Boala care-l macina de mai multa vreme a fost descoperita, in urma cu cateva luni, cu ocazia unui investigatii medicale de rutina, iar de atunci politicianul se tot pregatea pentru o interventie chirurgicala izbavitoare, care ar fi trebuit efectuata de un renumit chirurg din Austria. Operatia a tot fost amanata din cauza starii de sanatate precare a pacientului. In urma cu cativa ani, Grigore Trif a mai suferit o interventie chirurgicala pe cord deschis.

Grigore Trif s-a stins din viata, marti dupa-amiaza, la varsta de doar 56 de ani.

Reamintim ca, in 2012, Grigore Trif a fost candidatul PRM la functia de primar al Timisoarei. “Daca eu voi fi alesul timisorenilor, fac pariul vietii mele, ca in patru ani Timisoara va redeveni Mandra Gradina a Romaniei si nu doar a Banatului”, promitea politicianul, care a pledat intotdeauna pentru nationalism si protejarea identitatii nationale.

Grigore Trif este casatorit si are trei copii. A absolvit Facultatea de Stiinte Economice, iar dupa revolutie si-a infiintat o firma de comisionari vamali si a devenit prorpietarul unei ferme de ovine. In politica a intrat in 1999, prima data fiind membru al UFD. Din anul 2006 a devenit membru al PRM, iar din 2009 a detinut functia de presedintele al PRM Timis. Ne exprimam regretul pentru aceasta disparitie prematura si socanta din viata publica a Timisoarei si transmitem sincere condoleante familiei indoliate. (G.I.)

Leave a Reply