Tanar din Timis arestat preventiv, dupa ce a condus beat o masina, fara permis, a accidentat doi biciclisti si a fugit de la locul faptei

arestare_cioban

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Deta au solicitat instantei de judecata, la data de 23 august, emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatului Pantis Mircea Mihai, acuzat de savarsirea infractiunii de conducere fara permis, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si parasirea locului accidentului.


Judecatoria Deta a admis cererea procurorilor si a dispus arestarea preventiva a inculpatului Pantis Mircea pe o perioada de 29 de zile, incepand cu data de 23 august, pana la data de 21 septembrie.

Probele administrate in cauza, pana la acest moment al urmaririi penale, au relevat faptul ca in data de 21 august 2016, aproape de miezul noptii, inculpatul Pantis Mircea Mihai  a condus autoturismul marca Ford Escort in satul Iosif, comuna Liebling, judetul Timis, iar in dreptul km 38+700  a surprins si accidentat doi biciclisti care circulau pe partea carosabila, in aceiasi directie de deplasare.

Dupa producerea accidentului rutier, suspectul a parasit locul faptei, fara acordul organelor de politie. In cazul in care va fi gasit vinovat, risca pana la 5 ani de inchisoare. (V.E.)

 

Leave a Reply