SENTINTA! Avocatul banatean care a amenintat ca-si da foc in semn de protest impotriva justitiei din Romania, condamnat la 9 luni de inchisoare cu executare

teofildrugarin

Curtea de Apel Timisoara a luat o prima hotarare penala in dosarul scandalului national dintre banatenii Teofil Drugarin, avocat in Baroul Bucuresti, si George Bucurica, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Oravita.


Devenit celebru in urma numeroaselor plangeri penale inventate la adresa procurorului carasean, motiv pentru care, in iulie 2016, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara l-a si trimis in judecata pentru inducerea in eroare a organelor judiciare, Teofil Drugarin a pierdut, deja, un prim proces penal impotriva procurorului George Bucurica.

Astfel, in data de 29 septembrie, Curtea de Apel Timisoara l-a condamnat la o pedeapsa totala de 9 luni de inchisoare, cu executare, pentru hartuirea magistratului de la Parchetul Oravita, dar si pentru tulburarea linistii si ordinii publice.

Totodata, datorita faptului ca a devenit un adevarat pericol public pentru George Bucurica, avocatul are interdictia, timp de doi ani, de a se mai apropia de procuror sau de familia acestuia.

De asemenea, instanta a admis in parte actiunea civila formulata de George Bucurica, in calitate de partea civila, si l-a obligat pe inculpatul Teofil Drugarin sa-i plateasca suma de 5.000 de euro cu titlu de daune morale.

“Nu numai eu sunt victima acestui individ. Si judecatorul si procurorul si grefierul, cu totii suntem reclamati de acest individ. Este o denigrare de o maniera mizerbila, josnica la adresa mea”, a declarat procurorul George Bucurica.

Hotararea Curtii de Apel Timisoara nu este definitiva, putand fi atacata cu apel in termen de 10 zile.

Reamintim ca, in urma cu cativa ani, ca un protest suprem impotriva justitiei din Romania, care nu voia sa-I faca dreptatea sa, Teofil Drugaria s-a adresat unei instante de judecata cu cererea de a fi euthanasiat, dupa care, in urma clasarii acestei cereri in afara legii, a amenintat ca-si da foc in fata Palatului Dicasterial din Timisoara. (G.I.)

One thought on “SENTINTA! Avocatul banatean care a amenintat ca-si da foc in semn de protest impotriva justitiei din Romania, condamnat la 9 luni de inchisoare cu executare

  1. Plangerea penala nu se inventeaza, ci se scrie. Ea se solutioneaza de catre procuratura, cu da sau nu. De obicei in cativa ani.
    Nu va place cu SIIJ, nu? Atunci bine.

Leave a Reply