TENTATIVA DE JAF! Un barbat mascat a incercat sa jefuiasca un bar de la periferia Timisoarei! Patronii au refuzat sa faca plangere penala, sub pretextul ca nu au suferit niciun prejudiciu

atac armat

Un barbat cu fata acoperita de o cagula, inarmat cu un pistol, a dat buzna intr-o cafenea de la periferia Timisoarei, duminica dimineata, pentru a comite un jaf, dar a rupt-o la fuga, speriat, dupa ce barmanita a reusit sa declanseze butonul de panica.


Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Timis anunta ca s-au sesizat din oficiu, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din cafenea, difuzate in spatiul public.
Pe camerele de supraveghere se poate observa cum un barbat, in varsta de aproximativ 30 de ani, intra in localul Café Club Dielli, din Calea Aradului, trece pe langa femeia de serviciu, isi pune cagula pe cap, scoate pistolul si ii cere barmanitei incasarile.

Pentru ca femeia se opune, barbatul incearca sa-i ia telefonul mobil, aceasta reusind pana la urma sa apese butonul de panica.

“In urma vizionarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere care au fost difuzate in spatiul public, politistii s-au sesizat din oficiu, deplasandu-se de urgenta la fata locului o echipa de cercetare. Acolo au luat legatura cu administratorul societatii, care a declarat ca nu doreste sa depuna reclamatie, motivand ca nu i-a fost adus niciun prejudiciu. Totodata, s-a luat legatura telefonic cu femeia care se afla in executarea serviciului la momentul respectiv, care le-a declarat politistilor ca nu s-au creat momente de panica in interiorul societatii, intrucat si-a dat seama ca arma folosita de barbat nu este una reala. Angajata este asteptata in cursul acestei dimineti la sediul politiei pentru a fi audiata, nefiind disponibila in cursul noptii trecute”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Politistii au deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii de tentativa la infractiunea de talharie in vederea identificarii autorului si tragerii acestuia la raspundere. (V.E.)

Leave a Reply