DE NECREZUT! Cativa preoti au provocat scandal intr-un club de noapte! Conducerea bisericii a decis sanctionarea exemplara a unui arhiepiscop

preoti bataie

Cateva inalte fete bisericesti din Ucraina au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-un club de noapte in plina destrabalare cu femei si alcool, totul culminand cu un provocarea la bataie a unui grup de tineri.


Imaginile socante au fost postate pe youtube, iar in urma cu cateva zile, conducerea Bisericii Ortodoxe a decis ca un arhiepiscop implicat in acest incident de sorginte mireana sa fie trimis la manastire, in timp ce insotitorii sai au fost suspendati din functii.

Totul s-a intamplat intr-un club de noapte din orasul Ternopil, din Ucraina, iar jurnalistii de la ziarul de limba romana Libertatea cuvantului, din Cernauti, au consemnat incredibila stire.

Zilele trecute, in orasul Ternopil, arhiepiscopul Mstislav al Bisericii Ortodoxe Autocefale Ucrainene a fost surprins de camerele de luat vederi petrecandu-se intr-un club de noapte in compania unor femei. De asemenea, impreuna cu el se „odihneau” staretul bisericii Nasterii Domnului Igor Semirozum, trezorierul bisericii Vladimir Gherasimcicuc si ipodiaconul Valii Okunschi.

Potrivit TSN, preotii aflandu-se sub influenta alcoolului s-au luat la bataie cu vizitatorii clubului de noapte.

Arhiepiscopul Mstislav a negat „aventurile de noapte”. Cu toate acestea, faptele sale au fost confirmate de catre politie.

Ulterior, arhiepiscopul Mstislav, printr-o decizie aprobata de Consiliul episcopilor Bisericii Ortodoxe Autocefale Ucrainene din 18 octombrie 2016, a fost trimis la manastire pentru pocainta. Cei care l-au insotit in acea noapte au fost suspendati din functie. (V.E.)

Leave a Reply