EXPLOZIV! Politist de la Rutiera, prins in trafic cu o alcoolemie de 1,74 mg/l! VEZI VIDEO cu subinspectorul betiv, incatusat si plangand

politia_rutiera

Mitul solidaritatii politistilor de la circulatie, care si-ar acoperi colegii prinsi in trafic sub influenta bauturilor alcoolice, se destrama incet, dar sigur.


Un subinspector de la Politia Rutiera, promotia 2016, a fost oprit, in noaptea de 29/30 octombrie, in jurul orei 1, dupa ce a refuzat sa opreasca la semnalul agentilor de pe strada.

Prins dupa o urmarire ca-n filme pe strazile municipiului Ramnicu Valcea, in timpul careia politistii au tras 12 focuri de arma, subinspectorul de politie Radu Bogdan Bogoslov, de la Serviciul Rutier Calarasi, a facut un scandal de pomina, motiv pentru care a trebuit sa fie incatusat.

Conform agentilor, subinspectorul era rupt de beat la volanul unui VW Golf, iar la un moment dat a fost pe punctul de a produce un grav accident de circulatie pe strada Morilor. In urma unui apel la Politia Municipiului Ramnicu Valcea, trei echipaje de politie au plecat in urmarirea individului. Numai ca, proaspatul rutierist, rupt de beat la volanul masinii personale, nu a oprit la semnalele agentilor, ci a accelerat cat a putut.

Oamenii legii au pornit in urmarirea acestuia si au reusit sa-l opreasca doar dupa ce au tras 12 focuri de arma in plan vertical si in pneurile masinii urmarite.

Astfel, politistii din Ramnicu Valcea au aflat ca au de-a face cu un coleg de-al lor, politist de circulatie din promotia 2016 care isi desfasoara activitatea in Calarasi si pe care il cheama Ionut Bogdan Bogoslov, domiciliat in comuna Vladesti. Insa, omul era atat de beat incat nu putea sa sufle in aparatul etilotest, ci el tragea aerul. Ulterior, a facut un scandal de pomina, motiv pentru care a trebuit sa fie incatusat. „Eram duda de beat! M-ati lovit la par! Va credeti smecheri! Mi-ati sucit mainile la spate”, s-a plans subinspectorul de tratamentul aplicat de colegii sai. Dupa ce s-a oprit lamentari, politistul a trecut la amenintari. „Eu nu o sa ascult de tine, pentru ca n-am facut scoala cu tine. O sa platesti toata viata pentru asta”, a amenintat barbatul.

A fost dus la spital, insa nici acolo nu s-a potolit, provocand un scandal monstruos si lovind cadrele medicale. In cele din urma, i s-au recoltat probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei, rezultatul fiind de 1,74 mg/l.

Paradoxal, a doua zi, dupa ce si-a revenit din betie, tanarul a mers la medicul legist si si-a scos certificat medico-legal. Avea la incheieturi urmele lasate de catuse, astfel ca a primit 2-3 zile de ingrijiri medicale. A atasat certificatul medico-legal unei plangeri penale, in care a reclamat purtarea abuziva a colegilor sai, pe care a depus-o la parchet. Urmeaza ca procurorii sa decida daca politistul oprit in trafic a fost abuzat si daca, intr-adevar, el si-a condus propria masina, in conditiile in care nu a fost gasit la volan. (G.I.)

Leave a Reply