BALUL SPERANTEI! Femeile antreprenor din Timisoara si-au ales regele! Impresarul Cristea Opria devine, treptat, nasul balurilor de caritate din oras

b-a-l

Ajuns un fel de nas al balurilor de caritate din Timisoara, datorita sponsorizarilor generoase puse la bataie de fiecare data, impresarul FIFA Cristea Opria nu putea sta deoparte nici in cazul Balului Sperantei, organizat in acest weekend de Asociatia Femeilor Antreprenor din Romania.


Implicarea sa a fost cu atat mai asteptata, cu cat obiectivul principal al balului a fost strangerea de fonduri pentru construirea unui camin de batrani in comuna Giroc, iar contributia sa baneasca era binevenita.

impresar-opria

“Am ajuns la varsta maturitatii, la editia XVIII a Balului Sperantei. Avem nevoie de fonduri pentru construirea caminului pentru batrani, care va costa 2 milioane de euro”, a anuntat Rodica Suba, presedintele excutiv al asociatiei, pentru a stimula generozitatea participantilor.

Pretextul donatiilor a fost o licitatie, la care au fost prezentate mai multe obiecte de arta, dar si o tombola cu castiguri simbolice. O parte din fondurile obtinute au fost dirijate catre ansamblul Dor Calator, care urmeaza sa fie sponsorizat cu un set complet de costume populare, dar si inspre cuplul de dansatori Alex Miculescu si Andra Pacurar, campioni mondiali la juniori, care au fost premiati pentru performanta obtinuta.

Deocamdata, suma aduna in urma acestei actiuni caritabile nu a fost facuta publica, insa, cu siguranta, contributia baneasca a impresarului Cristea Opria a fost atat de importanta, incat femeile antreprenor au decis sa-i acorde titlul de Rege al balului. (Gabriela Gaspar)

Leave a Reply