CATERINCA! Clipul omagial dedicat sefei DNA de catre Ambasada Suediei, filmat cu telefonul prin Piata Obor! “Cine-i femeia asta de care am vorbit?”

mariana

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi a fost distinsa, in urma cu cateva zile, cu titlul de Comandor al Ordinului Steaua Polara de catre regele Suediei, pentru lupta sustinuta impotriva coruptiei din Romania.


Premiul i-a fost inmanat la Ambasada Suediei la Bucuresti, iar in cadrul ceremoniei a fost proiectat un colaj de mesaje video, realizat de Ambasada Suediei la Bucuresti, in care simpli cetateni, psihologi, artisti, jurnalisti si diplomati ii adreseaza mesaje de sustinere Laurei Codruta Kovesi.

O vanzatoare din Piata Obor a devenit vedeta peste noapte, dupa ce a aparut in videoclip, insa femeia a povestit ca nu stia despre cine este vorba, crezand ca filmarea este o caterinca.

”Nici nu mai stiu cand m-au filmat, cred ca acum o saptamana. A venit un baiat si i-a intrebat pe mai multi daca vor sa fie filmati si sa zica ceva. Toti au fugit, n-au vrut. Atunci, i-am zis eu: ”Zi-mi ce tre’ sa zic, ca zic eu!”. M-a pus sa repet dupa el si m-a filmat cu telefonul. Mi-a zis sa spun aia si aia, am spus. Trei cuvinte si gata! Am crezut ca e caterinca! Va jur ca nu stiu cine-i femeia asta. Nici acum nu stiu. Da’ chiar, cine e femeia asta de care am vorbit?”, se intreaba si acum Mariana, femeia simpla, in varsta de 48 de ani, venita din judetul Vrancea ca sa-si vanda strugurii in Bucuresti. (V.E.)

One thought on “CATERINCA! Clipul omagial dedicat sefei DNA de catre Ambasada Suediei, filmat cu telefonul prin Piata Obor! “Cine-i femeia asta de care am vorbit?”

Leave a Reply