PE SURSE! Lucrator la o firma de pompe funebre din Timisoara, retinut de politistii criminalisti care au efectuat CFL-ul in cazul omorului de pe strada Cozia! Motivul este halucinant

 

Close-up. Arrested man handcuffed hands at the back
Close-up. Arrested man handcuffed hands at the back

Criminalistii care au efectuat cercetarea la fata locului in cazul crimei de pe strada Cozia, unde afaceristul Ardelean Dan a fost injunghiat in propria casa de concubina sa, au luat o masura mai putin obisnuita in astfel de cazuri.


Au decis retinerea unui angajat de la firma de pompe funebre care a fost chemata sa preia cadavrul, dupa ce barbatul a fost prins ca a incercat sa sustraga un portofel.

In timp politistii incercau sa deschida computerul vicitmei, pentru a verifica daca momentul crimei nu a fost surprins de camerele de supraveghere din locuinta, unul dintre angajatii firmei de pompe funebre a incercat sa sustraga un obiect de culoare maro.

A fost surprins in timp ce-si indesa obiectul in partea din fata a pantalonilor, moment in care s-a trecut la o perchezitie corporala.

Nu mica a fost surprinderea anchetatorilor, cand au descoperit portofelul victimei asupra angajatului de la pompe funebre. Din pur ghinion pentru hot, in portofel nu se afla nicio bancnota. Politistii au decis retinerea barbatului, acesta urmand sa raspunda penal pentru tentativa de furt. (V.E.)

Leave a Reply