ACCIDENT! Femeie de 31 de ani din Timis moarta, dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita de tren

accident-tren-nerau2

O femeie in varsta de 31 de ani a murit, vineri seara, la o trecere de nivel cu calea ferata din Timis, dupa ce a intrat cu masina pe care o conducea pe o linie ferata. Fara sa se asigure. A fost izbita naprasnic de trenul Inter Regio si tarata aproximativ 200 de metri pe calea ferata.  


Conform purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Banat” al judetului Timis, Mugurel Ioja, un accident feroviar a avut loc intre localitatile Hodoni si Satchinez, iar in urma accidentului o femeie de 31 de ani a decedat.

“O femeie de 31 de ani se pare ca nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata, masina sa fiind lovita de trenul care circula intre Hodoni si Satchinez. In urma accidentului, soferita, care se afla singura in autoturism, a decedat. Nicio persoana din tren nu a suferit rani. Pompierii au intervenit la locul accidentului cu doua autospeciale, o descarcerare, o ambulanta SMURD si 11 subofiteri”, a declarat Mugurel Ioja.

Martorii spun ca autoturismul, un Volkswagen, a fost tarat de trenul InterRegio pe o distanta de aproximativ 200 de metri, iar femeia a ramas incarcerata in masina.

Mecanicul trenului le-a povestit politistilor ajunsi la locul accidentului ca a observat masina care se apropia de linia ferata, dar a crezut ca se va opri.

“Am vazut ca se apropie masina de calea ferata. A franat usor si am crezut ca se opreste, dar in secunda urmatoare a trecut peste linii. N-am avut ce sa mai fac”, a spus mecanicul trenului. (M.I.)

Leave a Reply