UZ DE ARMA! Politistii din Jimbolia au impuscat un barbat extrem de agresiv, care i-a amenintat cu un cutit! Acesta a fost ranit de doua gloante si transportat la spital

uz de arma

Un barbat extrem de agresiv, care ameninta mai multe persoane cu un cutit, a fost impuscat, sambata seara, de politistii din Jimbolia. In prealabil, acesta a fost somat de agentii de politie ajunsi la fata locului, insa avertismentul nu l-a linistit pe agresor, care a incercat sa-i atace si pe oamenii legii.


Conform biroului de presa al Inspectoratului Judetean de Politie Timis, sambata seara, la ora 20,50, o persoana a sunat la numarul de urgenta 112 pentru a reclama faptul ca un barbat aflat intr-o stare avansata de ebrietate ameninta cu un cutit mai multe persoane, intr-un imobil din localitate.

Un echipaj de politie a fost trimis rapid la fata locului pentru a calma spiritele, insa prezenta agentilor l-a enervat si mai tare pe agresor, care a inceput sa-i injure si sa-i ameninte cu un cutit.

Politistii nu s-au pierdut cu firea, l-au somat, dupa care au tras mai multe focuri de arma in aer. Intrucat individul nu a renuntat la intentiile violente, manifestandu-se agresiv cu cutitul in confruntarea cu aparatorii legii, agentii de politie au decis sa traga la picioare.

Barbatul a fost ranit de doua gloante, ulterior fiind dezarmat si predat medicilor de pe o ambulanta. Suspectul a fost dus la Spitalul Municipal din Timisoara, unde a fost internat sub paza.

Politia Orasului Jimbolia a deschis un dosar penal pentru ultraj, agresorul riscand pana la 1 an si jumatate de inchisoare sau amenda. Si politistii vor fi nevoiti sa justifice folosirea armamentului din dotare. (V.E.)

Leave a Reply