ARESTAT! Cutitarul din Jimbolia, trimis dupa gratii pentru 30 de zile! Politistii l-au imobilizat doar dupa ce l-au impuscat in picioare

catuse

Barbatul impuscat in picioare de politisti, sambata, la Jimbolia, dupa ce i-a amenintat cu un cutit patru agenti care au incercat sa aplaneze o situatie conflictuala dintr-un imobil, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


Initial, procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dispus retinerea pentru 24 de ore a inculpatul Kaiser Iulian-Stefan si punerea in miscare a actiunii penale sub aspectul savarsirii a patru infractiuni de ultraj.

La data de 29 noiembrie 2016, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Timisoara, care a admis cererea si a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele acestuia pentru o perioada de 30 de zile.

Din probatoriul administrat in cauza pana la acest moment al urmaririi penale, a rezultat ca la data de 26 noiembrie 2016, in jurul orelor 21,30, pe fondul unui conflict cu locatarii unui imobil situat in localitatea Jimbolia din judetul Timis, inculpatul Kaiser Iulian-Stefan i-ar fi amenintat cu acte de violenta cu un cutit pe patru politisti veniti la fata locului ca sa aplaneze conflictul.

Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor cauzei si stabilirii raspunderii penale.

“Precizam ca punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate in nici o situatie sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie”, spune procurorul Gordana Bogosov, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara. (V.E.)

 

Leave a Reply