EXECUTIE LA PALILULA! Procurorii au ridicat patru pistoale si mai multe gloante din beciul casei in care locuia medicul psihopat din Timisoara! “Agresorul s-a comportat ca un criminal in serie!”

politie-mascati

Patru pistoale modificate si mai multe gloante au fost ridicate de anchetatori, vineri seara, din subsolul casei din Palilula in care locuia, alaturi de concubina sa, tanarul din Timisoara care a executat cu sange rece doi barbati, tata si fiu, si a ranit alti doi.


In timpul actului criminal, Dragos Furtuna, in varsta de 28 ani, din Timisoara, absolvent de Medicina, ca și prietena la care se afla, a folosit un pistol artizanal provenit, conform declarațiilor martorilor, dintr-un adevarat arsenal aflat in beciul casei din satul Palilula.

Armele ridicate de anchetatori au fost modificate din neletale in letale, cel mai probabil de catre medicul din Timisoara, care nu detinea niciun fel de permis de port-arma.

Martorii au povestit ca victimele l-au rugat pe agresor sa isi mute masina din mijlocul drumului pentru a putea trece cu tractorul. Agresorul a refuzat categoric acest lucru, iar de aici la o adevarata tragedie nu a mai fost decat un pas.

Dragos Furtuna a intrat in casa si a luat trei pistoale, iar in momentul in care a iesit pe poarta a tras mai multe focuri de arma. Ion si Fabian Trandafir au fost impuscati mortal, iar alte doua persoane au ajuns la spital cu plagi in zona fetei.

„Agresorul s-a comportat ca un criminal in serie. A avut o altercatie minora cu cei doi barbati pe care i-a omorat si a iesit pe drum si a tras dupa mai multa lume. Barbatul nu prea avea contact cu vecinii, el a fost plecat cu concubina sa in Germania, iar acum o luna bunica fetei a venit la Primarie sa le faca acte pe casa. Stim ca si tanara sufera de depresie. Am fost si eu si am vazut acolo, ceva franturi de arme, un fel de strung improvizat intr-un beci. Suntem socati!“, a declarat primarul comunei Bucovat, Marius Cristian Tuta.

„Pe nepotul meu l-a impuscat prima data in picior si a reusit sa fuga. Agresorul l-a prins din urma si l-a impuscat direct in cap. Fabi l-a rugat sa nu il omoare pentru ca are un copil de crescut, dar criminalul nu a tinut cont de acest lucru“, a povestit, cu lacrimi in ochi, matusa victimelor.

Dragos Furtuna s-a mutat de la Timisoara in comuna doljeana Palilula, in urma cu trei luni. Locuia impreuna cu concubina sa, medic rezident.

“A fost constituit un colectiv de politisti care, sub coordonarea procurorului, continua cercetarile”, a declarat Amelia Barbu, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Dolj.

Sambata, mai multi politisti se afla in comuna doljeana Bucovat, in satul Palilula, pentru a continua cercetarile la fata locului. De asemenea, o echipa de procurori se afla si la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova pentru a-i audia pe Ion Stuparu, care a fost impuscat in antebrat, si pe Vasile Zidaru, care a fost impuscat in obraz.

Oamenii din mica localitate de langa Craiova se intreaba cum a fost posibil ca un individ sa transforme beciul locuinței prietenei sale intr-un atelier de confecționat arme artizanale, pe care sa le și foloseasca, și DIICOT, DIPI și SRI sa nu afle nimic… (V.E.)

One thought on “EXECUTIE LA PALILULA! Procurorii au ridicat patru pistoale si mai multe gloante din beciul casei in care locuia medicul psihopat din Timisoara! “Agresorul s-a comportat ca un criminal in serie!”

  1. DIPI erau prea ocupati sa protejeze contrabandistii de tigari. Ce, DIPI se mai ocupa si cu altceva?

Leave a Reply