Traiul romanilor se joaca in Parlament! PMP Timis lupta pentru o viata decenta (P)

pmp-02

Salariile mici si pensiile de mizerie trebuie sa dispara. Aceasta este parerea candidatilor PMP Timis la alegerile parlamentare.


Cand vor ajunge in Camera Deputatilor si in Senat, ei vor lupta pentru ca ziua de maine sa nu mai lase semne pe umerii semenilor.

Candidatii PMP sunt convinsi ca toti romanii merita ca dupa zeci de ani de munca cinstita, in care s-au spetit facandu-si meseria cat de bine au putut, sa poata trai decent. Ca acest lucru sa se intample,  parlamentarii trebuie sa lupte pentru drepturile pensionarilor, pentru ca fiecare sa aiba ce sa puna pe masa la batranete, pentru ca fiecare sa-si poata cumpara medicamentele.

„Luptam pentru pensii decente dupa o viata de munca. Niciun pensionar roman nu trebuie sa traiasca mai rau decat atunci cand era angajat. Noi mergem spre Bucuresti cu gandul la ei, cu gandul la mai bine. Ne vom axa pe principiul contributivitatii si vom lupta pentru eliminarea pensiilor speciale ale demnitarilor. Cu ce sunt ei mai buni decat semenii lor care au predat o viata intreaga, decat cei care au salvat vieti, decat cei care si-au distrus sanatatea muncind pamantul, sau decat cei care au mers zi de zi pe jos pentru a ajunge la fabrica?!”, intreaba retoric Radu Sumalan, candidat la Senatul Romaniei.

Salarizarea unitara si bazata pe performanta reprezinta, de asemenea, un pilon pe care se sprijina platforma electorala a reprezentantilor PMP Timis.

„Noi, cei din Partidul Miscarea Populara vom milita pentru cresterea salariilor, pentru ca nivelul actual al venturilor este o adevarata bataie de joc. Nu poti sa iti duci traiul de la o zi la alta cu cateva sute de lei pe luna. In aceasta situatiei sunt si foarte multi locuitori ai judetului Timis, unde desi rata somajului este aproape de zero, oamenii nu prea au motive de bucurie. Asta deorece pentru locurile de munca disponibile se ofera salariul minim pe economie, lucru care trebuie schimbat! Eu personal voi depune toate eforturile pentru ca salariile sa ajunga la un nivel decent. Partidul Miscarea Populara pune pe primul loc performanta si eficienta. Doar asa vom creste nivelul de trai, iar semenii nostri nu vor mai fi nevoiti sa plece peste hotare”, precizeaza Cornel Samartinean, candidat la Camera Deputatilor.

(P) Publicat la comanda PMP Timiş, Publicat de ImpactPress, Cod mandatar financiar: 11160002

Leave a Reply