EXPLOZIV! Pistol descoperit in torpedoul unei masini abandonate pe Calea Buziasului! Posesorul armei, un apropiat al mai-marilor din Politia Timis

carnu-2

Un accident de circulatie aparent banal produs, sambata dimineata, in zona Caii Buziasului, i-a pus in alerta pe politistii de la Biroul Arme, Explozivi, Substante toxice, dar si pe procurorii DIICOT, dupa ce echipajul de la Politia Rutiera care a ajuns la fata locului a raportat descoperirea unui pistol cu glont.


Accidentul a fost anuntat la 112 in jurul orei 4 dimineata, iar rutieristii dirijati la fata locului, pe Calea Buziasului, au gasit o masina abandonata, destul de “sifonata”, dupa ce conducatorul auto a pierdut controlul volanului si a intrat violent intr-un stalp de pe marginea drumului.

Cazul parea unul banal, pana in momentul in care, in torpedoul masinii, a fost descoperit un pistol.

S-a dat imediat alarma pentru identificarea conducatorului auto, astfel ca numarul masinii a fost verificat de urgenta in baza de date a politiei.

Nu mica le-a fost surpriza anchetatorilor, cand au vazut cu cine au de a face.

Puiu Serban Carnu, proprietarul masinii si al pistolului detinut cu acte in regula, este o mai veche cunostinta a mai-marilor Politiei Timis, in conditiile in care, inainte de Revolutie, tatal sau a fost o persoana influenta in Militia Timis. Cu toate ca arma era detinuta cu acte perfect valabile, iar barbatul avea permis de port-arma, acesta tot s-a ales cu cateva amenzi usturatoare. (V.E.)

Leave a Reply