De ce va obtine PMP Timis, la alegerile din 11 decembrie, un scor foarte bun? (P)

pmp-06

Este o rusine pentru partidele politice care si-au pus pe listele de candidati de la parlamentare oameni politici din afara judetului Timis. In traducere libera acest lucru inseamna nepasare fata de problemele acestui judet si sfidare fata de timisenii care vor merge duminica la vot.


Partidul Miscarea Populara Timis are insa o lista de candidati care traiesc aici, muncesc aici si care cunosc dificultatile cu care se confrunta fiecare om din zona. Acest lucru este extrem de important, pentru ca nu poti rezolva o problema pe care nu o cunosti.

“Rolul parlamentarilor este unul dublu. Pe de o parte acela de a participa la dezbaterea si adoptarea unor proiecte legislative ce afecteaza intreaga tara, pe de alta parte, acela de a reprezenta la cel mai inalt nivel – prin intrebari, interpelari punctuale si nu numai – interesele judetului Timis. Ma intreb ce contact au cu problemele reale ale Timisului tot felul de candidati de prin Bucuresti, Bacau, Constanta ori Hunedoara?”, spune profesorul universitar Radu-Liviu Sumalan.

Necunoasterea problemelor timisenilor nu este singurul repros adus de reprezentantii PMP, candidatilor de “import”. Un alt aspect de care alegatorii trebuie sa tina cont in ziua votului este acela ca nu ii vor putea trage la raspundere sau sa ii penalizeze pe parlamentarii parasutati pe listele din Timis. Aceasta deoarece nu vor trece pe aici prea des, iar peste patru ani vor pleca sa cerseasca voturi in alte judete.

“Sunt deputat in actualul mandat si nu mi-e rusine cu mine. Pot tine capul sus in fata timisenilor, pentru ca am luptat la Bucuresti pentru ei, pentru noi. Am militat pentru Centura Timisoarei, pentru Spitalul Regional, pentru Gara de Nord si pentru multe alte probleme de aici. Daca nu as fi facut-o, acum puteam fi tras la raspundere, caci reveneam, aici, acasa. Dar ma intreb: Ce responsabilitate au acesti candidati propulsati pe listele din Timis din alte judete? Daca nu-si vor face treaba, vor mai trece vreodata pe aici? Probabil doar in vacante, fara ca oamenii de rand sa le mai poata imputa ceva”, spune candidatul PMP la Camera Deputatilor, Cornel Samartinean, recunoscut de toate statisticile ce fiind cel mai activ parlamentar de Timis.

pmp-afis

Marius Dugulescu este unul dintre PMP-istii care de-a lungul vremii s-a implicat in viata sociala a Timisoarei. In adolescenta a lucrat alaturi de tatal sau, pastorul Petru Dugulescu, pentru ajutorarea oamenilor nevoiasi. Cand tatal sau a trecut in nefiinta, Marius Dugulescu a preluat o parte importanta a proiectelor incepute de tatal sau. A avut o activitate intensa in Parlamentul Romaniei si s-a implicat in modernizarea spitalului de copii Luis Turcanu, reusind sa infiinteze o sectie de arsi pentru cei mici.

“Implicarea in viata sociala a comunitatii este menirea mea. Inca din copilarie am pasit pe urmele tatalui meu care a avut in permanenta grija sa imi calauzeazca pasii. Experienta mea in viata politica si sociala aduce un plus valoare Partidului Miscarea Populara. Aici sunt oameni implicati, preocupati de viata sociala a Timisoarei si a judetului nostru. Din punctul meu de vedere, alegerile locale au fost castigate de PMP. Echipa noastra a facut istorie, am reusit sa validam in Consiliul Local Timisoara un consilier cu dizabilitati locomotorii totale. Este o noua premiera nationala, iar acest lucru ne face castigatori”, spune candidatul PMP la Camera Deputatilor, Marius Dugulescu.

Chiar daca este un partid tanar, cu 80% dintre oameni, noi in politica, PMP si-a propus sa creeze echilibru in politica romaneasca si sa isi impuna proiectele de care Romania are nevoie. La nivel local acest lucru a reusit, iar din 12 decembrie,  reprezentantii PMP vor fi si in Parlamentul Romaniei, ceea ce va aduce numai beneficii timisenilor.

“PMP este cel mai energic, cel mai activ partid. Judetul Timis merita un partid de dreapta puternic si unit. PMP Timis va obtine un scor foarte bun in alegeri, pentru ca se prezinta in fata timisenilor cu cea mai buna echipa. Singurul candidat din Timis care a intrat in aceasta lupta cu o vasta experienta in agricultura, om nou in politica, este domnul profesor Radu Sumalan, locul 1 la Senat. Cel mai activ parlamentar de Timis este locul I la Camera Deputatilor, Cornel Samartinean. Cei doi domni au alaturi, pe cele doua liste, de Senat si de Camera Deputatilor, o echipa de buni profesionisti, oameni realizati in diferite domenii: economic, juridic, in domeniul sanatatii si in educatie. Majoritatea dintre ei, oameni noi in politica. Impreuna vom lupta pentru judetul Timis. Impreuna vom lupta pentru oamenii frumosi si mandri ai acestui judet”, spune presedintele PMP Timis, Roxana Iliescu.

(P) Publicat la comanda PMP Timis, Publicat de ImpactPress, Cod mandatar financiar: 11160002

Leave a Reply