EXCLUSIV! Mihaela Pop, noul prim procuror al Parchetului de la langa Tribunalul Timis! VEZI ce candidati redutabili a “invins” noul sef al procurorilor timiseni

mihaela-pop

Batalia pentru functia de prim procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, declansata odata cu anuntul pensionarii lui Vasile Bac, a luat sfarsit.


In urma testarilor si examenelor organizate de CSM in perioada 9 septembrie – 9 decembrie 2016, pentru numiri in functii de conducere la unitati de parchet si instante de judecata, noul sef al Parchetului de pe langa Tribunalul Timis este procuroarea Mihaela Pop.

Castigarea functiei de sef al procurorilor timiseni de catre Mihaela Pop poate fi considerata o surpriza, in conditiile in care favorita intrecerii a fost, conform surselor din parchet, procuroarea Chivu Claudia Irina, prim procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, care beneficia si de sustinerea lui Vasile Bac, urmata indeaproape de Filip Mioara Violeta, procurorul general adjunct al Parchetului de pe langa Curte de Apel Timisoara.

Noul prim procuror Mihaela Pop are o experienta de peste 20 de ani in unitatile de parchet din Timisoara si, o buna perioada de timp, a asigurat relatia cu presa la Parchetul local si Parchetul de pe langa Tribunalul Timis. Din acest motiv, si nu numai, cu siguranta va avea parte de o buna colaborare cu reprezentantii mass-media banatene. (G.I.)

One thought on “EXCLUSIV! Mihaela Pop, noul prim procuror al Parchetului de la langa Tribunalul Timis! VEZI ce candidati redutabili a “invins” noul sef al procurorilor timiseni

Leave a Reply