Postul de procuror la DNA Timisoara lasat liber de Ciprian Dorobantu a fost adjudecat! VEZI cine este magistratul cu o ascensiune fulminanta in doar 6 ani de activitate

dna

Postul lasat liber in organigrama DNA Timisoara de procurorul Ciprian Dorobantu, care a demisionat in urma unei acuzatii formale de conducere sub influenta bauturilor alcoolice, a fost adjudecat de un magistrat care si-a inceput cariera, doar in urma cu cativa ani, la o unitate Parchet din Oltenia.


Procuroarea Moga Eliza Doruta a fost declarata admisa in urma interviului organizat de DNA, in urma cu cateva zile, pentru ocuparea locurilor vacante din parchetul anticoruptie, astfel ca delegarea sa temporara la unitatea teritoriala de la Timisoara s-a transformat intr-una definitiva.

Moga Eliza Doruta a intrat in magistratura in februarie 2010, in urma reusitei la concursul de admitere in magistratura organizat de CSM, prima unitate in care a fost repartizata prin decret prezidential fiind Parchetul de pe langa Judecatoria Tg. Jiu. O zona controlata politic, dupa cum se stie, de fostul premier Victor Ponta…

Dupa numai doi ani de activitate, respectiv in 2012, a fost evidentiata pentru merite deosebite in profesie, pe o lista nationala, de procurorul general al Romaniei de la acea data, Laura Codruta Kovesi.

In iulie 2016 este avansata la Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj, de unde, prin transfer, va ajunge la Parchetul de pe langa Tribunalul Caras-Severin. In data de 16.10.2016 este delegata la DNA Timisoara, unde, dupa succesul de la interviu, se pare ca va si ramane… (G.I.)

Leave a Reply