O noua plangere penala impotriva medicului Gheorghe Burnei! Parchetul investigheaza 70 de plangeri de la fostii pacienti a lui “Mengele” de Romania

doctor-burnei-dga

Un tanar s-a prezentat luni la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, unde a depus o plangere pe numele medicului Gheorghe Burnei de la Spitalul “Marie Curie”, cercetat in arest la domiciliu pentru luare de mita si efectuare de experimente neautorizate pe copii, transmite Agerpres.

Tanarul reclama faptul ca are deficiente grave de deplasare dupa ce a fost operat de cinci ori la un picior de medicul Burnei, in intervalul 2002 – 2005. Initial, el a vrut sa mearga la un spital din strainatate, insa ar fi fost convins de medic sa se opereze in Romania.


“Eu am avut in glezna stanga o chestie care parea a fi o sarma, o chestie improvizata si asta imi da de gandit, pentru ca eu nu stiu exact ce mi-a facut si nu au vrut sa imi dea dosarul medical”, a afirmat tanarul, care insa nu stie daca a fost supus unui “experiment”.

Reprezentantii Parchetului Capitalei spun ca, in ultimele zile, pe numele lui Burnei au fost depuse 20 de plangeri, care se adauga altor 50 de plangeri investigate deja de anchetatori.

Leave a Reply