INCIDENT LA DNA! Un barbat inarmat cu un cutit, un pistol cu bile si doua boxuri metalice a incercat sa intre peste procurori

dna

In timp ce procurorii anticoruptie inca il asteapta la audieri pe fostul deputat Sebastian Ghita, pe numele caruia a fost emis un mandat de aducere, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Ploiesti s-a produs un incident.


Un barbat a intrat inarmat cu un cutit, un pistol cu bile si doua boxuri metalice. Din primele verificari, ar fi vorba de un barbat, in varsta de 69 de ani, disparut de acasa, din Bucuresti.

Barbatul e cunoscut cu afectiuni psihice, fiind in trecut internat in spital pentru tratament de specialitate. Politistii de la sectia 3 Ploiesti l-au retinut pe barbat si ii intocmesc dosar penal, iar colegii lor de la Urmariri il cauta in continuare pe Sebastian Ghita, acesta fiind dat in consemn la punctele de frontiera.

De altfel, joi, politistii Biroului Urmariri din cadrul Serviciul de Investigatii Criminale a Inspectoratului Judetean de Politie Prahova l-au audiat pe soferul lui Ghita, in speranta ca vor lua urma fugarului. (V.E.)

Leave a Reply