JUDECATORII DIN TEREN! Cine sunt arbitrii anului in fotbalul aradean? “Am arbitrat meciuri importante de promovare sau retrogradare chiar si in Ungaria!”

arbitrul-anului-ar

In timp ce arbitrii mari ai fotbalului romanesc se retrag din activitate, cum a fost si cazul internationalului Cristian Balaj, care si-a pus fluierul in cui in urma cu cateva zile, dupa meciul Gaz Metan – Astra, o alta generatie de arbitri tineri se pregateste sa le ia locul.


Cu siguranta despre Bogdan Loredan si Vesa Pavel Florin vom mai auzi, in conditiile in care, zilele trecute, au fost desemnati cei mai buni arbitri ai anului 2016 din judetul Arad, primul la centru, celalalt – asistent.

“Am avut multe meciuri grele de arbitrat in acest an, in liga a IV-a Arad, meciuri importante de promovare sau retrogradare in Ungaria, meciuri din Cupa Romaniei. Niciodata nu am avut probleme pentru ca ne-am concentrat pe joc, sa nu gresim, sa nu dezavantajam vreo echipa. Multumesc Comisiei Judetene a Arbitrilor Arad, condusa de presedintele Razvan Cadar, care ne sprijina in activitate si are incredere in noi sa ne delege, in continuare, la meciuri importante, dar si familiei mele care ma sprijina in activitatea pe plan profesional si sportiv”, ne-a declarat asistentul de perspectiva Vesa Pavel Florin, subofiter la ISU Arad.

Cu siguranta, la finalul carierei, cei doi arbitri de perspectiva din Arad vor spune, ca si Balaj, in momentul retragerii: “Dorinta mea ar fi să simta toata lumea ce simte un arbitru, suporterii sa intre în pielea unui arbitru. Un arbitru nu poate avea părerea a milioane de spectatori, care ar lua cinci decizii diferite”, a spus fostul mare arbitru. (Carla Radulescu)

Leave a Reply