Noul ministru de Interne, Carmen Dan, prima gafa impardonabila! Agentul Godina a avertizat de cateva zile ca ne putem astepta la confuzii

carmen-dan

Abia a preluat mandatul de ministru de Interne, ca fostul prefect de Teleorman, Carmen Dan, a si inceput cu gafele.


Obligata de avertismentele meterorologice – cu care se confrunta tara noastra in aceste zile – sa conduca o sedinta pe teama comandamentelor de iarna, “sageata” liderului PSD Liviu Dragnea a vorbit despre „intervalul oral”.

Eroarea ministrului a fost imediat speculata de internauti, care au taxat-o imediat pe retelele de socializare. Unul dintre aceștia este jurnalistul Adelin Petrisor.

“Emotii de ministru: Doamna Carmen Dan (ministrul de interne) a vorbit la Comandamentul de iarna despre „intervalul oral”, a scris Petrisor pe facebook.

De altfel, in urma cu cateva zile, agentul de politie Marian Godina a atras atentia ca noul ministru de Interne ar putea face o serie de confuzii.

„Am primit azi cateva zeci sau chiar sute de mesaje in care eram “atentionat” in legatura cu noul ministru de Interne, asa ca simt sa va spun ca am luat la cunostinta. Ce sa zic… ii urez succes in activitate si sper sa nu confunde carutele cu masinile de politie, asa cum a confundat buticurile si gheretele de ziare cu librariile”, a scris Marian Godina pe pagina sa de Facebook.

La concesii ne indeamna si jurnalistii de la ziarul Teleormanul, care dezvaluie ca “la baza evolutiei sale profesionale sta profesia de secretara, pozitie pe care a ocupat-o atat in cadrul CPUN, cat si in cadrul Scolii Generale Videle”…

Leave a Reply