SCOLI INCHISE! Gerul naprasnic a prelungit vacanta elevilor din Timis! Luni si marti, scolile si gradinitele din Timis, plus alte 19 judete, si-au suspendat cursurile

scoli-inchise

Scolile si gradinitele din Timis isi vor suspenda cursurile luni si marti, s-a decis, astazi, in sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis, la care a participat si premierul Sorin Grindeanu.


“S-a hotarat amanarea inceperii activitatilor in scolile si gradinitele din judetul Timis, aceasta hotarire fiind luata in contextul conditiilor meteorologice si a temperaturilor foarte scazute din aceasta perioada. In consecinta, procesul de invatamant va fi reluat miercuri, 11 ianuarie 2017”, ne-au transmis reprezentantii ISU Banat.

De asemenea, Ministerul Afacerilor Interne a informat, prin intermediul unui comunicat, ca scolile din 20 de judete isi vor suspenda luni cursurile, din cauza vremii nefavorabile, iar marti masura va fi mentinuta in 16 judete.

Astfel, luni, cursurile vor fi suspendate in: Botosani, Buzau, Braila, Calarasi, Constanta, Dolj, Galati, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Iasi, Olt, Maramures, Neamt, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea si Municipiul Bucuresti. Marti vor fi intrerupte cursurile in 16 judete, exceptie facand judetele Calarasi, Giurgiu, Tulcea si Vaslui fata de cele mentionate anterior. MAI arata ca in sedinta Comitetului National pentru Situatii de Urgenta s-a hotarat realizarea unei analize obiective la nivelul fiecarui judet cu privire la intreruperea cursurilor scolare pentru evitarea oricaror situatii de risc care ar putea aparea din cauza vremii severe. (V.E.)

Leave a Reply