DOSAR DE PRESA! Antrenorul Dan Alexa anunta ca a dat in judecata publicatia care a scris despre presupusul sau “amantlac” cu impresarul Anamaria Prodan

anamaria-prodan

Dupa scandalul provocat de declaratiile fara perdea ale rebelului Ionel Ganea,  despre o presupusa relatie “mai intima” intre impresarul Anamaria Prodan Reghecampf si antrenorul timisorean Dan Alexa, sotia antrenorului de la Steaua a oferit prima reactie.


“Avand în vedere articolele aparute în publicatia Click si preluate ulterior de mass media, cu privire la existenta unei asa-zise legaturi sentimentale între doamna Anamaria Reghecampf si domnul Dan Alexa, cei doi au hotarat sa actioneze în judecata ziarul Click pentru prejudiciul cauzat de informatiile calomnioase ce fac obiectul acestor articole.

Cei doi vor solicita instantei de judecata obligarea autorilor articolelor respective, precum si a societatii ce administreaza ziarul Click, la plata despagubirilor morale, la publicarea pe cheltuiala proprie în doua ziare de larga circulatie a solutiei dispusa în acest litigiu si la stergerea de pe orice platforma internet a articolelor respective.

Afirmatiile redate în cuprinsul acestor articole sunt neadevarate, cu caracter denigrator si încalca flagrant dreptul la imagine, onoare, demnitate si reputatie al persoanelor la care fac referire.

Prejudiciul este amplificat de frecventa aparitiei unor articole sau stiri cu privire la acest subiect cat si de modalitatea de publicare a informatiilor; internetul fiind una dintre cele mai accesibile surse de informare si de faptul ca numeroase alte mijloace de informare în masa au preluat informatiile neadevarate propagate de ziarul Click. Avocat Dan Idita”, se arata pe contul de Facebook al Anamaria Prodan Reghecampf: pagina oficiala. (Mara Ion)

Leave a Reply